Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Radu a recunoscut în fața Cristinei că se simte răpus de gelozie când o vede în compania altui băiat! Iată ce discuție neașteptată au avut cei doi foști iubiți

Author: Ana Filip
Actualizat: 11 apr 2023, 19:00

Cristina și Radu, la un pas de a mai da o șansă relației lor de iubire! Gelozia lui Radu a atins cote maxime, când a văzut-o pe Cristina aproape de Marinel! Iată ce au discutat cei doi foști iubiți între patru ochi și ce decizie neașteptată au luat! „Când stau în preajma ta mă iau așa căldurile” 

Concurenții din Casa iubirii, sezonul 2, au parte în fiecare ediție de noi provocări de senzație, momente romantice, situații hazlii, însă și de tensiuni uriașe, care de cele mai multe ori le dau mari bătăi de cap mai ales celor care au deja o relație în cadrul show-ului. În ediția de luni, spiritele s-au încins din nou în casă băieților, acolo unde Laurențiu a fost pus la zid, din cauza gestului sau nepotrivit făcut fața de Patricia, în timpul primului lor date.

În ediția de astăzi, gelozia va isca o furtună în sufletul lui Radu, care va ceda în cele din urmă și își va dori să poarte o discuție serioasă cu fosta lui iubita, Cristina.

Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Radu a recunoscut în față Cristinei că se simte răpus de gelozie când o vede în compania altui băiat

Astăzi, în Casa iubirii, Radu a fost tulburat de momentele în care Marinel a ajuns în tabăra fetelor, unde a încercat mereu să sprijine pe Cristina.

Zâmbetele pe care și-au împărtășit reciproc, dar și apropierea neașteptată a celor doi l-au scos din minți pe Radu, care a decis să își lase deoparte orgoliul și să îi ceară Cristinei să îi acorde câteva minute pentru a face câteva mărturisiri ce îl măcinau de câteva zile încoace.

Vizibil afectat de gelozie, concurentul i-a spus fostei sale iubite că regretă mult că au ajuns la despărțire în urmă cu câteva zile, din cauza unor lucruri aparent banale și infantile, care i-au îndepărtat.

Pe de altă parte, Cristina i-a reproșat aprig faptul că a durut-o foarte mult motivul adus de el și care i-a afectat mult imaginea, deoarece a fost interpretat urat.

Citește și: Veste tulburătoare pentru Ionuț! Concurentul este la un pas de eliminare. Ce decizie au luat fetele în privința lui?

Radu: Relația noastră s-a rupt pentru că în fiecare zi s-a întâmplat câte ceva! Și asta te răcește puțin câte puțin!

Cristina: Pe mine ceea ce m-a dus la pământ e motivul pe care tu l-ai adus! Și nu numai pe mine, ci și pe familia mea!

Radu: Am înțeles și îmi pare rău că nu ți-am spus asta când am fost atunci! Nu e un motiv dacă îl privești din afară! Acum vreau să vorbesc sincer cu ține legat de aspectul asta! Nu e vină ta! Asta se poate întâmplă oricui! Poate și mie mi se poate întâmplă! Eu n-am putut să-ți spun în afară emisiunii, n-am putut!(...)

Asta nu înseamnă că eu n-am ținut la tine, Cristina!

Cristina: S-a interpretat că și când eu nu sunt îngrijită! Ai înțeles? S-a interpretat foarte urat!

Radu: A fost cea mai urâtă chestie! Trebuia mai bine să fi așteptat și să fi vorbit cu cineva să putem vorbi aspectul asta! Nu e că tu nu ești îngrijită! Nu vreau să mai discutăm despre asta!

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Cristina: Păi zi așa, că au fost mai multe lucruri, mult mai multe!

Radu: Noi am zis că o să rămână la nivel de glumă ce a fost! Și acum mai ales tu și cu Marinel, toată ziua bună ziua!

Cristina: Care toată ziua bună ziua?

Radu: Tu când erau supărată, Marinel hai să vin să te împac! Hai că vin la tine! 

Cristina: Și pe tine te afectează lucrul asta?

Radu: Mă afectează! Pe cuvântul meu de om că mă afectează! Suntem în Săptămâna Mare! Ai o simpatie mică pentru el! Și acum văd și toate astea! Nu mă așteptăm să ajungem în situația asta niciodată!

Cristina: Sincer nici eu nu mă așteptăm! Aveam alte așteptări! Și tu ai venit aici să razi atât de tare! Ai venit să încerci să îmi arăți mie că tu ai trecut peste!

Radu: Încă mai simt ceva pentru ține, adică simpatie și faptul că încă mi-e drag de ține! Când stau în preajma ta mă iau așa căldurile! Adică chiar dacă au fost atâtea chestii între noi, eu chiar mai simt ceva pentru tine!(...) Nu pot să trec atât de ușor peste ce a fost între noi pentru că au fost momente frumoase! Nu e ușor de trecut cu vederea!

„M-am plictisit de tine și de emisiunea asta!”. Bianca izbucnește în lacrimi după ce este chemată de Radu în camera roșie! Aflați de la ce a pornit totul mâine, 26 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Cristina: Sunt unele lucruri care mă deranjau pe care le făceai cu Emma!
Radu: Între mine și Emma nu e nimic! E o persoană simpatică! Dar nu există nimic! Eu nu simt nimic din partea ei!(...) Dar acum... crezi că între noi doi ar mai putea fi vreo rezolvare?

Citește și: Radu, măcinat de gelozie, când îi va privi pe Cristina și Marinel dansând! „Eu chiar mai simt ceva pentru tine” Aflați cum va reacționa tânărul și ce discuție va purta cu fosta lui iubită, marți, 11 aprilie, de la 10:00 și 16:30