Radu, măcinat de gelozie, când îi va privi pe Cristina și Marinel dansând! „Eu chiar mai simt ceva pentru tine” Aflați cum va reacționa tânărul și ce discuție va purta cu fosta lui iubită, marți, 11 aprilie, de la 10:00 și 16:30

Author: Ana Filip
Actualizat: 11 apr 2023, 15:16
Foto(5)

Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! Radu va da cărțile pe față și va recunoaște că este gelos! Concurentul va lua o decizie uluitoare! Iată cum va reacționa Cristina! „Pe mine ceea ce m-a dus la pământ e motivul pe care tu l-ai adus! S-a interpretat ca și când eu nu sunt îngrijită”

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente de senzație, provocări inedite, dar și de răsturnări uluitoare de situație, care îi supun la grele încercări mai ales pe cei care au deja o relație sau încă se află în tatonări. După ce în ediția de luni, în prim plan s-au aflat Patricia și Laurențiu, care au dezvăluit cum s-a desfășurat primul lor date în afară platourilor de filmare, în ediția de marți, lucrurile se vor precipită din nou după ce Radu îi va vedea pe Cristina și Marinel dansând în casă fetelor, mult prea apropiați

și va fierbe de gelozie.

Radu, măcinat de gelozie, când îi va privi pe Cristina și Marinel dansând! „Eu chiar mai simt ceva pentru tine”

În ediția de marți, 11 aprilie, in Casa iubirii, lucrurile vor căpăta o întorsătură neașteptată pentru Cristina și Radu, care s-au despărțit de curând. Totul va pleca de la momentul în care Marinel va ajunge în casa fetelor, acolo unde o va invită la dans, pe o melodie romantică, pe nimeni altă decât Cristina.

Radu va privi contrariat și trist în clipă în care o vedea pe Cristina în brațele lui Marinel, dansând încântată.

Marinel: Ești emoționată, ce ai? De ce?

Cristina: Nu știu!

Marinel: Da-mi mâna, hai că te văd că ai emoții! Doamne... cât să mai dansăm?

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

După momentul dansului, la care va asista neputincios și supărat, Radu, va încerca să poarte o discuție serioasă cu fosta lui iubita, între patru ochi, pentru a-i transmite că s-a simțit dezamăgit când a văzut-o dansând cu Marinel și că îi pare rău că relația lor s-a sfârșit din motive banale. Pe de altă parte, Cristina îi va reproșa faptul că motivul pe care el l-a invocat când s-au despărțit i-a provocat multă durere, deoarece a pus-o într-o situație foarte dificilă și i-a adus multă suferință.

Radu: Relația noastră s-a rupt pentru că în fiecare zi s-a întâmplat câte ceva! Și asta te răcește puțin câte puțin!
Cristina: Pe mine ceea ce m-a dus la pământ e motivul pe care tu l-ai adus! Și nu numai pe mine, ci și pe familia mea!
Radu: Am înțeles și îmi pare rău că nu ți-am spus asta când am fost atunci!
Cristina: S-a interpretat că și când eu nu sunt îngrijită! Ai înțeles? S-a interpretat foarte urat!
Radu: Când

stau în preajma ta mă iau așa căldurile! Adică chiar dacă au fost atâtea chestii între noi, eu chiar mai simt ceva pentru tine!(...) Dar acum... crezi că între noi doi ar mai putea fi vreo rezolvare?

„M-am plictisit de tine și de emisiunea asta!”. Bianca izbucnește în lacrimi după ce este chemată de Radu în camera roșie! Aflați de la ce a pornit totul mâine, 26 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Citește și: Momente dramatice în Casa iubirii! Cristina a zbucnit în lacrimi amare după ce l-a văzut pe Radu alături de Emma! „Nu știu ce face!” Marinel și Ionuț au sărit să o consoleze pe Cristina!

Citește și: Dezvăluiri uluitoare de la prima întâlnire a Patriciei cu Laurențiu în afara platourilor de filmare! Iată cum a reacționat Emma! „Te mai gândești la mine?” Marinel s-a arătat și el deranjat de gestul la care a recurs Laurențiu!