Rasturnare de situatie la "Puterea dragostei"! Cristina Mihaela a facut anuntul! O fosta concurenta a revenit in casa iubirii! Cum a fost primita

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 nov 2020, 15:19

Una dintre cele mai apreciate concurente din cel de-al treilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” a revenit în casa iubirii.

Anuntul revenirii Andreei a fost facut chiar de Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii, iar fanii au fost luati prin surprindere, deoarece nu se asteptau ca tanara sa mai aiba vreo sansa sa mai ramana in casa Puterea dragostei, deci fusese eliminata recent.

Andreea a revenit in casa Puterea dragostei!

Chiar daca formase de curand un cuplu cu Marinescu si pareau fericiti si dornici sa se cunoasca mai bine si sa dea o sansa relatiei lor, in cea mai recenta Gala Puterea dragostei, Andreea a fost eliminata din emisiune, in urma nominalizarilor primite din

partea colegilor sai, care isi doareau enorm sa o vada plecata.
Cristina Mihaela a declarat ca a fost impresionata de faptul ca ea si Marinescu doar ce incepusera o poveste de iubire si atunci a decis sa le dea celor doi o sansa militand pentru intoarcerea concurentei in emisiune. Acest lucru a fost posibil in conditiile in care intre timp, Mihaela a decis sa plece brusc din cadrul show-ului, fapt ce a insemnat descalificarea sa din competitie.

"Am decis să dam o sansa cuplului Marinescu-Andreea! Andreea se va reintoarce in casa, asadar primiti-o cum se cuvine!", a spus Cristina Mihaela in editia de ieri a emisiunii.

La aparitia Andreei in casa Puterea dragostei, doar Marinescu a fost cel care s-a bucurat enorm de revederea ei si a mers sa o intampine cu zambetul pe buze, in vreme ce toti ceilalti s-au intristat, exprimandu-si regretul ca Andreea a revenit in casa.

Cea care a subliniat cu vehementa ca nu isi dorea sa o mai vada in casa pe Andreea a fost Mariana, dovedindu-se mai rautacioasa ca oricand.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Șoc la Puterea dragostei: George, în brațele Andreei! Cum s-a întâmplat totul

Citeste si: Cristina Mihaela Dorobantu a anuntat cine paraseste Puterea dragostei

Andreea si Marinescu, cel mai nou cuplu de la Puterea dragostei!

Dupa o intalnire in camera rosie, saptamana trecuta, Andreea si Marinescu s-au lasat purtati de valul iubirii, sarutandu-se cu pasiune. Iar Marinescu si-a luat inima in dinti si i-a propus Andreei sa ii acorde o sansa pentru a se cunoaste mai bine si sa devina din acel moment un cuplu.

"In momentul în care ai intrat în casă, m-ai atras din punct de vedere fizic și apoi, ușor-ușor, după fiecare zi ce trecea m-am simțit mai atras de tine. Nu ți-am spus și de asta am vrut să vin aici că să spun acum toate lucrurile astea!”, i-a marturisit Marinescu Andreei.

Relatia celor doi nu a fost vazuta cu ochi buni de catre ceilalati concurenti, care nu au ezitat sa ii acuze ca au format un cuplu fals, doar de dragul show-ului.

 


Robi, măcinat de gelozie! Concurentul a vrut să afle neapărat ce au vorbit Patrick și Virginia la camera roșie! Iată ce răspuns neașteptat a primit din partea fostei sale iubite!