Rasturnare de situatie in GALA Puterea dragostei! Nicos si Adriana in pericol de eliminare! CINE a fost eliminat din emisiune? Cutia Pandorei a dat peste cap strategiile concurentilor!

,

Dupa cateva momente de suspans, Cristina Mihaela a decis sa deschida cutia Pandorei. Iata ce vesti le-a dat concurentilor.


In articol:

Rasturnare de situatie in GALA Puterea dragostei! CINE a fost eliminat din emsiune? Daca seara trecuta, Cristina Mihaela a schimbat tactica anuntului pentru "Favoritii saptamanii" si a decis ca publicul sa mai aiba o zi ragaz pentru a-si vota preferatii, in aceasta seara, in GALA Puterea dragostei, prezentatoarea TV a facut anuntul celor doi viitori lideri ai casei de saptamana viitoare, care vor face jocurile in casa dragostei, iar ceilalti concurenti sunt nevoiti sa accepte acest lucru,

fie ca le place sau nu. 

Rasturnare de situatie in GALA Puterea dragostei! CINE a fost eliminat din emsiune?

Dupa ce concurentii si-au votat preferatii, Cristina Mihaela a anuntat cine au fost desemnati de public, Favoritii saptamanii.
Cei mai votati trei concurenti si anume: Paul, George si Cristian. Iar din tabara fetelor, cele mai votate trei au fost: Madalina, Mona si Alexandra.
Cristina Mihaela a anuntat cine sunt Favoritii saptamanii. Dintre cei trei baieti cel care a fost desemnat Favoritul saptamanii a fost Cristian, iar dintre cele mai votate trei fete, Madalina a fost aleasa liderul casei.

Dupa cateva momente de suspans, Cristina Mihaela a anuntat ca trebuie sa deschida inainte de toate cutia Pandorei. Mesajul din cutie a dat peste cap toate strategiile concurentilor. Astfel, decizia staff-ului a fost ca in aceasta Gala sa fie eliminat cel mai putin votat concurent.

Iar aceasta a fost Ale, care spre surprinderea tuturor, dar mai ales spre dezamagirea lui Cristian va parasi emisiunea. Pe de alta parte, Cristina Mihaela a anuntat si castigatorul celor 1500 de euro, iar acesta a fost Cristian. Vizibil afectat de eliminarea neasteptata a lui Ale, Cristian a trait sentimente contradictorii, pe de o parte tristete si pe de alta parte bucurie pentru castigarea premiului. 

"Dragi concurenti, au trecut doua saptamani din competitie, aceasta perioada a fost una dificila pentru voi, tensiunile au depasit uneori limitele, iar actiunile voastre au fost la limita regulamentului! Consideram ca aceasta perioada a fost una de acomodare pentru voi, iar de acum incolo atat fetele, cat si baietii vor incerca sa aiba un comportament adecvat! Va multumim tuturor si va uram succes! In aceasta seara nu voi veti decide cine pleaca, ci tot publicul va avea aceasta sansa! Intrucat Gabita nu a fost inclus in votul general, el nu este inclus intre cei care pot pleca! Ultimul loc in clasamentul telespectatorilor

este ocupat de Ale!", a spus Cristina Mihaela.

Iata ce reactii s-au starnit in randul concurentilor in materialul video de mai jos:

 

Citește-ne pe
Citește și:

Surpriza serii in GALA Puterea dragostei! Publicul a decis: Ei sunt "Favoritii saptamanii"! Iata cum au reactionat concurentii dupa aflarea verdictului!

Se formează valul în Europa: Spania impune certificat de Covid-19 pentru acces în spațiile închise

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Nicos este socat! Ies la iveala detalii incredibile despre Alexandra! O noua concurenta isi face aparitia in casa baietilor! Afla ce reactii se vor starni, LUNI, intr-o editie...

Noi detalii ies la iveala! Elvis, fratele lui Emi Pian, a lansat acuzatii grave la adresa ucigasului liderului Duduienilor: "A vrut sa ma omoare si pe mine acum 3 ani!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies