Răsturnare de situație în cazul dublei crime de la Iași. Ce au descoperit criminaliștii despre studentul marocan suspectat de uciderea celor doi studenți la medicină

,
Răsturnare de situație în cazul dublei crime de la Iași

Răsturnare de situație în cazul dublei crime de la Iași

Criminaliștii au descoperit noi detalii despre studentul marocan suspectat de uciderea celor doi studenți de la Iași. Potrivit ulimelor date descoperite de anchetatori, tânărul de 20 de ani a plecat de la locul crimei la aproximativ o oră după ce victimele nu au mai putut fi contactate.

Răsturnare de situație în cazul dublei crime de la Iași care s-a petrecut în urmă cu mai bine de o lună și care a șocat întreaga țară, criminaliștii au descoperit noi detalii despre presupusul ucigaș al celor doi tineri care au fost omorâți cu sânge rece. Potrivit dosarului, tânărul marocan era îmbracat cu alte haine decât cu cele pe care le purta când a intrat în casa victimelor.

Detalii noi despre traseul pe care Ahmed Sami El Bourkadi l-a avut în noaptea dublei crime de la Iași

Criminaliștii au refăcut traseul studentului marocan suspectat de uciderea celor doi studenți de la medicină. În baza probelor strânse, anchetatorii au tras concluzia că acesta ar fi fost implicat în uciderea lui Youssef Jniyah și a prietenei sale, Ioana Vanesa Burlacu.

Răsturnare de situație în cazul dublei crime de la Iași

Răsturnare de situație în cazul dublei crime de la Iași

Anchetatorii care se ocupă de dosarul dublei crime de la Iași au constatat că Ahmed Sami El BourKadi, marocanul suspectat de uciderea celor doi studenți, a fost în casa victimelor în noaptea crimei, a avut loc o încăierare, iar când a părăsit imobilul și-a schimbat hainele, potrivit RealitateaTv.

Potrivit informațiilor din dosar, tânărul de 20 de ani a fost surprins pe camerele de supraveghere în timp ce pleca de la locația crimei.

El ar fi părăsit locuința victimelor la aproximativ o oră după ce acestea nu au mai putut fi contactate pe rețelele de socializare.

Mai mult, conform dosarului, studentul marocan era îmbrăcat cu alte haine decât cele pe care le purta când a intrat în casă.

Citeste si: Ancheta în cazul dublei crime de la Iași se complică. Rezultatele ADN conduc către noi suspecți: "În locuinţă au fost alte două persoane străine"

Răsturnare de situație în cazul dublei crime de la Iași

Răsturnare de situație în cazul dublei crime de la Iași

”Acesta este surprins de camerele de supraveghere din scara locuinței sale și din apropierea locuinței persoanei vătămate în jurul orei 18.00. Acesta are în partea superioară a corpului un hanorac cu glugă de culoare roșie, vizibil de sub geaca de iarnă.
Acesta avea în mână un recipient tip tub, folosit pentru pulverizarea/introducere substanțe în narghilea pentru inhalare.
Diferențele de vestimentație sunt semnificative, respectiv nu se mai observă gluga roșie a hanoracului, iar inculpatul este în pantaloni scurți, nu lungi ca atunci când se deplasa către victime.
Rezultă că, în intervalul critic, din noaptea de 8 spre 9 decembrie, suspectul a fost prezent la locuința celor două victime, a plecat de acolo îmbrăcat diferit, a revenit, apoi a intrat și ieșit în mod repetat din scara blocului său  ”, se arată în documentele din dosarul penal.

Citeste si: Noi detalii în cazul polițistei de 29 de ani, împușcată în cap de ziua ei de naștere! S-au găsit mesajele dintre victimă și soțul acesteia, de dinainte de tragedie

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Un cunoscut om de afaceri a fost găsit mort în pădurea Băneasa din București, după ce dispăruse de trei luni de acasă

Marcel Ciolacu susține creșterea alocațiilor pentru copii: E normal ca alocatiile să se mărească

Un cunoscut om de afaceri a fost găsit mort în pădurea Băneasa din București, după ce dispăruse de trei luni de acasă

Copil de 5 ani, lovit de o mașină de poliție. Minorul era nesupravegheat și a ieșit în fugă din curtea casei în stradă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies