Rapperul Takeoff a fost împușcat mortal! Membrul trupei Migos avea 28 de ani

Author: Madalina Maftei

Rapperul Takeoff a fost împușcat mortal

Sursa: Twitter

Tragedie fără margini în Huston, rapperul Takeoff, membru al trupei Migos, a fost împușcat mortal, potrivit The Guardian, care citează TMZ.

Din primele informații, Takeoff a fost împușcat mortal într-o sala de bowling, în care se afla alături de colegul său de trupă Quavo.

Celebrul rapper Takeoff a murit la vârsta de 28 de ani

Rapperul Takeoff, din cunoscuta trupă Migos, a murit la 28 de ani, după ce a fost împușcat într-o sală de bowling din Huston. Alte două persoane au fost rănite grav, informează  The Guardian.

Moartea tragică a rapperului Takeoff a fost făcută publică de TMZ, o publicație americană.

Numele real al artistului este Kirshnik Khari Ball, însă toată lumea îl cunoaște sub pseudonimul Takeoff.

Citeste si: Soția unui tânăr în vârstă de 19 ani s-a stins din viață. Femeia avea 76 de ani, iar tânărul este sfâșiat de durere

Incidentul a avut loc în jurul ore 2:30 dimineața, ora locală, artistul a fost împușcat mortal într-o sală de bowling din Huston, în care venise să joace popice alături de Quavo.

Decesul lui a fost pronunțat la fața locului. Quavo a scăpat nevătămat, în timp ce Offset, soțul cântăreței Cardi B, nu era prezent. 

La scurt timp după vestea tragică, în mediul online au început să curgă mesajele de condoleanțe în memoria artisului.

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

Takeoff era un băiat foarte mișto, cu picioarele pe pământ. Nu-mi vine să cred că trebuie să spun asta din nou despre un alt star tânăr de culoare care a fost ucis fără motiv. Ceva chiar trebuie să se schimbe în industria asta. ”, a spus pugilistul Eubank Jr.

Cine a fost rapperul Takeoff

Kirshnik Khari Ball, cunoscut sub pseudonimul Takeoff, s-a născut în Lawrenceville, Georgia, în 1994. Și-a început activitatea de rapper alături de Quavo și Offset, respectiv cu unchiul și vărul său, în 2008, sub numele colectiv Polo Club. În 2011, cei trei au lansat piesa Juug Season, sub numele Migos. 

În 2013, Migos a lansat ”Versace”, care a fost primul lor mare hit, care a ajuns să fie remixat de Drake și de aici a început o colaborare de durată între artistul canadian și trupa Migos.

Moartea celebrului rapper a șocat lumea întreagă, pe Twitter curg mesaj în memoria artistului.

Rapperul Takeoff a fost împușcat mortal! Membrul trupei Migos avea 28 de ani

Citeste si: Doliu în lumea muzicală! Celebrul star rock’n’roll Jerry Lee Lewis a murit

 

 

 


Radu, foc și pară după întâlnirea cu Cristina, în camera roșie! „Niciodată nu lasă nimic de la ea!” Iată ce replici acide și-au spus cei doi foști iubiți și cum s-a încheiat dialogul lor!