Raoul, asaltat de femei! Toate fanele isi doresc sa se marite cu el! Iata cum a trecut acesta testul de vedeta si ce reactie a avut cand au navalit doamnele peste el

Artisul a facut mare show la volanul bolidul lui si a cantat piese de-ale colegilor sai, printre care s-a numarat si Fuego.

Raoul a marturisit ca mereu a fost indragit de femeile care ii asculta muzica si nu de putine ori i s-a intamplat chiar sa fie cerut in casatorie de fanele sale infocate.

Artistul a facut karaoke de senzatie atat cu piesele sale, cat si cu piese ale altor cantareti, printre care si ale lui Fuego. Acesta a declarat ca are mai multe piese de suflet, compuse de el, care au avut mare succes la public, insa adora sa fredoneze si muzica populara la evenimentele la care participa.

Raoul a acceptat provocarea lui Sergiu si a mers in piata pentru a demonstra tuturor ca are succes la femei. Aparitia artistului printre tarabele cu fructe si legume a facut furori, in randul vanzatoarelor, care au fost de-a dreptul fascinate.
"Haideti sa va imbratisez! Imbratisari gratuite astazi in piata! Daca imi dati un bostan, va cant!", a spus Raoul.
Iata cum a negociat artistul in piata, folosindu-se de celebritatea sa:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate