Rânca e pustie. Cabanier: Eu și un câine am mai rămas

,
Rânca e pustie. Cabanier: Eu și un câine am mai rămas
Rânca e pustie. Cabanier: Eu și un câine am mai rămas

Dramă pentru mii de angajați din județul Gorj care riscă să rămână pe drumuri după ce au fost închise toate restaurantele.

Sunt afectați și cei care lucrau în stațiunea Rânca. Totul a fost închis la munte, iar cabanierii caută acum soluții pentru angajați. Mai mult ca sigur, cei mai mulți vor fi trimiși în șomaj. Cabanierii spun că ar accepta să-și transforme unitățile de cazare în centre de carantină, numai să nu se distrugă toate afacerile din zonă.

Proprietarii de cabane și restaurante din stațiunea montană caută soluții pentru angajații pe care îi au.

Nu știu dacă să-i concedieze sau să îi trimită în concediu fără plată acasă. Nu ar putea plăti salariile dacă afacerile lor au fost închise.

Odată ce a fost declanșată criza în țara noastră, stațiunea a rămas pustie. „O zonă atât de animată, cu zeci de mii de oameni pe săptămână toată iarna, acum este pustie. Când mă uit, doar eu și un câine. Probabil că mă întorc să îi dau niște mâncare. Am mai văzut o mașină a unor paznici de la niște pensiuni. În rest, și ghena de gunoi a fost luată. Ca după război. Nimic, nimic nu a mai rămas. Ce facem noi, nu știu, dar drama mai mare e a angajaților. Nu ne oferă nimeni nicio explicație. Șomaj tehnic, concediu fără plată, șomaj, îi trimitem acasă definitiv? Nu avem nicio soluție! Nu a mai rămas nimic. Totul este închis.

probabil că în toate zonele de munte este același lucru. Mii de lucrători în pensiuni, hotelieri, bucătari, cameriste, ajutoare, barmani. Nicio mașină nu a fost azi la munte, niciun om”, a spus Constantin Pănescu, liderul cabanierilor din Rânca.

Citește mai mult pe Pandurul.

 

Citește-ne pe
Citește și:

90% dintre elevi vor merge la școală săptămâna viitoare. Anunțul ministrului Educației

VIDEO S-a distrat, dar a plătit: Americanul care şi-a cumpărat un Lamborghini cu ajutoarele pentru COVID-19 merge la închisoare

BOMBA! Cine este IUBITA secreta a lui Culita Sterp? S-a aflat acum. E SCANDAL monstru

Raed Arafat, avertisment pentru români după ce a fost anunțată relaxarea restricțiilor: „Insist ca nimeni să nu se gândească la...”

Calendar Ortodox 15 mai 2021: Sarbatoare mare pentru crestini! Iata ce Sfant este praznuit!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies