Ramona, dezvăluiri picante. Cătălin ar fi încercat să o sărute: "Mă enervează că nu vrea să își asume!" Ce se întâmplă între ei?

Întâi a încercat să o sărute pe Ligi, iar acum ies la iveală informații picante despre Cătălin. Ramona dezvăluie că a încercat să o sărute de mai multe ori.


In articol:

Deși este singur, Cătălin reușește să stârnească tot timpul controverse în casa "Puterea Dragostei". Gesturile sale fie sunt aspru criticate de fetele singure, fie sunt interpretate greșit, la fel cum s-a întâmplat și acum în cazul Ramonei.

Citeste si: Mary a spus adevarul despre cununia cu Robert! Ce s-a intamplat, de fapt: ''M-am maritat si nu...''

Ramona, dezvăluiri picante. Cătălin ar fi încercat să o sărute: "Mă enervează că nu vrea să își asume!"

Concurenta de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit că în discuțiile pe care le-a avut cu Cătălin, acesta i-a propus de mai multe ori să o sărute și că i-ar fi dat de înțeles că își dorește ca relația lor să treacă la un alt nivel și să nu mai fie doar prieteni.

Cătălin se apără și spune că totul a fost doar o glumă și că Ramona a înțeles greșit toată această apropiere.

Citeste si: Cum au fost surprinși Andreea Pirui și Marius? Asta spune totul despre relația lor

Cătălin: I-am spus: Ramona, hai și sărută-mă! Ea a venit să ia niște papuci de la băieți.

Andreea Oprică: Mie mi-a spus Ramona că s-a dus la băieți să ia papucii și mi-a spus: Fată, Cătălin a vrut să mă sărute!

Ramona: Da, doamna Andreea și nu e prima dată, vă spun sincer și Andreea știe asta. Asta cred că a fost a treia oară, să zic. S-a întâmplat o dată când am ieșit afară toți și încă o dată tot pe aici, prin spate.

Cătălin: Doamna Andreea, eu nu pot decât să mă amuz. Jur! (...) A fost doar caterincă. Când vreodată unul care vrea un sărut de la o femeie o spune de față cu toată lumea?

Ligi: Se pare că se adeverește ceea ce ziceam eu. Încă simte nevoia să se distreze.

Ramona: Hai măi Cătă...de ce nu recunoști?

Cătălin și Ramona s-au tot contrazis pe marginea acestui subiect. El susține că totul a fost o glumă, în timp ce ea îl acuză că nu vrea să își asume ceea ce a făcut. Ba mai mult, există zvonuri potrivit cărora Cătălin ar avea pe cineva acasă și că din acest motiv nu își dorește o relație în casa "Puterea Dragostei".

Citeste si: Puterea Dragostei 23 aprilie. Nuntă la Puterea dragostei! Daiana și Gabriel, mai fericiți ca niciodată! Cine a prins buchetul

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate