Ramona a fost pe placul juratilor; Anca a intrunit cele mai putine apreceri din partea concurentelor

,

In prima Gala „Bravo, ai stil!” cele mai multe puncte din partea Juratilor au fost obtinute de Ramona – 18 de puncte.

Surpriza serii a fost ca trei dintre concurente au intrunit acelasi punctaj, 14 puncte: Alexandra, Irina si Bianca. Echipa formata din Iuliana si Emiliana a intrunit 12 puncte. Pe ultimul loc in preferintele Juratilor a fost Ilinca.

Dupa evaluarea juratilor, a venit randul fetelor sa nominalizeze pe cea care le-a inspirat cel mai putin prin propunerile vestimentare din timpul saptamanii si din Gala.

Anca a primit cele mai multe nominalizari, sase la numar, si a fost nevoita sa vina in fata juratilor alaturi de Ilinca, cea care a obtinut cel mai mic scor din partea membrilor Juriului.

„Fetele au propus tinute slabe, in general. Dar avand in vedere ca Anca se poate redefini, recontura din punct de vedere stilistic, consider ca Ilinca este cea care trebuie sa paraseasca concursul”, a spus Maurice Munteanu.

„Ilinca m-a lasat mut, ea ar trebui sa plece”, a afirmat si Razvan Ciobanu. „Incapatanarea Ancai in a schimba ceva ma agita... cred ca Anca ar trebui sa plece”, a dat verdictul Rauca Badulescu.

Iulia Albu i s-a adresat Ancai incurajator: „Daca tu lucrezi putin, vei putea face ceva in acest concurs”. Din fericire, nimeni nu trebui sa paraseasca show-ul in urma primei Gale. Ilinca a dat vesta cea buna: „Astazi nu se fac eliminari! Sunt de partea voastra. Mai aveti  toate o sansa!”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Asteptarea a luat sfarsit! Ele sunt concurentele din sezonul trei „Bravo, ai stil!”

Stare de urgență în București! Un bărbat surdo-mut amenință că se sinucide, soția a luat banii din bancă și a fugit

Asteptarea a luat sfarsit! Ele sunt concurentele din sezonul trei „Bravo, ai stil!”

Marisa si Adela au intrat in posesia mult ravnitelor premii castigate in cel de-al doilea sezon „Bravo, ai stil!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies