Asteptarea a luat sfarsit! Ele sunt concurentele din sezonul trei „Bravo, ai stil!”

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 28 aug 2017, 19:32
Foto(12)

Astazi s-a dat startul celui mai asteptat show al toamnei, „Bravo, ai stil”, care va putea fi urmarit in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16:30, si in fiecare sambata, de la ora 22:00, la Kanal D.  Unsprezece concurente frumoase si hotarate au intrat astazi in competitia vietii lor, cea care le poate schimba radical viata si care le poate aduce premiul de 100.000 de lei si faima mult dorita.

Din aproape 6000 de doritoare de a face parte din concursul “Bravo, ai stil!”, numai 12 tinere au reusit sa treaca de rigorile preselectiei si de a fi mai aproape de marele vis, expunandu-si si argumentandu-si, in acelasi timp, alegerile vestimentare in fata celor mai exigenti jurati: Maurice Munteanu, Iulia Albu, Raluca Badulescu si Razvan Ciobanu.

Surpriza sezonului - “joaca” la dublu!

Noutatea acestui sezon este data de faptul ca dintre cele 12 fete, doua vor evolua ca o echipa, in sensul ca doua fete vor ocupa o singura pozitie in concurs, atribuindu-li-se un singur indicativ de vot; Emiliana si Iuliana vor deflila impreuna in fata juratilor si tinutele lor vestimentare le vor fi analizate si comentate ca un tot unitar. 

Sa facem cunostinta cu cele 11 aspirante:

  •    Roxana are 32 de ani, este din Constanta si a absolvit Facultatea de Drept si Administratie Publica. Administrează cu succes o firmă dedicată sporturilor nautice. Provine dintr-o familie extrem de unită, iubitoare şi modernă. Desi este emotivă şi vrea cu orice preţ să-şi învingă temerile, Roxana spune despre ea că este un copil profund şi un adult complet care nu are aşteptări şi tocmai de aceea este întotdeauna gata să acţioneze.

 

  •    Ilinca are 21 de ani, este din Giurgiu si Studiază Facultatea de Finanţe-Bănci din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Are o personalitate cameleonică, este extrovertită, sinceră, amuzanta, perspicace si vrea să-şi depăşească limitele şi să experimenteze tot ce este nou.  Îşi doreşte foarte mult să câştige marele premiu şi sa-i investească într-o afacere proprie.

 

  •    Anca are 31 de ani, este din Valenii de Munte si a studiat Comunicare digitală. Deţine un video blog, unde împărtăşeste informatii utile si se recomanda ca fiind o persoană deschisă. Anca practica yoga şi este voluntar pentru un ONG care luptă pentru drepturile femeilor. 

Românii, obligați să aibă contoare individuale la calorifere. Ce spune legea despre introducerea contoarelor inteligente

 

  •    Ramona are 18 ani, este din Corabia (judetul Olt) si işi doreşte să devină designer vestimentar apreciat. Este o fire timidă şi calmă, dar foarte vocală atunci când este cazul. Ramona spune ca dacă va câştiga marele premiu, îşi va ajuta părinţii şi va  pleca la studii în străinătate.

  •    Bianca are 24 de ani, s-a nascut la Piatra Neamt, iar in prezent locuieste la Bruxelles. Este decorator la evenimente. Are o garderoba bogata, ii place foarte mult sa mearga la cumparaturi; este temperamentală, sociabilă, competitivă şi tolerantă.

Citeste mai multe pe pagina a doua!

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies