Raluca si Adrian, intalnire pasionala in camera rosie! Iata ce marturisiri si promisiuni si-au facut cei doi indragostiti! Ce surpriza o va astepta pe Raluca la viitoarea lor intalnire!

Raluca si Adrian traiesc deja fiorii unei iubiri frumoase si sincere.

Raluca si Adrian traiesc fiecare moment petrecut impreuna la intensitate maxima si profita de orice intalnire pentru a se cunoaste mai bine si pentru a-si consolida relatia. 

Cele cinci minute petrecute impreuna in camera rosie, nu le-au fost suficiente pentru multele sarutari si mangaieri tandre. 

 

 

Pe de alta parte, Raluca nu a ezitat sa isi exprime nelinistea in ceea ce priveste comportamentul lui Adrian fata de celelalte fete din casa.

Vizibil deranjata de faptul ca Adrian i-a dat lectii de pian Rafaelei, Raluca a tinut sa lamureasca totul. Adrian i-a marturisit ca nu are de ce sa teama pentru relatia lor, ci dimpotriva i-a subliniat faptul ca poate avea incredere suprema in sinceritatea lui.

 

Pentru a recastiga increderea iubitei sale, Adrian i-a promis acesteia ca o va invata cu mare drag sa cante la pian la urmatoarea lor intalnire.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies