Raluca, pusă la punct de Andreea Mantea! „Nu ți-e rușine?” Iată cum a reacționat concurenta și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!

Webeditor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 oct 2022, 19:29
casa iubirii Foto(4)

Andreea Mantea a pus-o la punct pe Raluca

Sursa: Captură KANAL D

Raluca a stârnit reacții negative în rândul concurenților însă în ediția de astăzi a fost pusă la punct de Andreea Mantea!

Săptămâna se încheie într-o atmosfera tensionată în Casa iubirii. Deși în prima ediție a săptămânii un nou băiat a intrat în emisiunea și a fost primit cu entuziasm de către fete, treptat lucrurile au început să se precipite și au reapărut tensiunile în rândul concurenților. În ediția de vineri, Marian i-a pregătit o surpriză Ralucăi, oferindu-i un buchet de flori și încercând să se apropie de ea din ce în ce mai mult.

Însă în cele din urmă mulți dintre concurenți au lansat acuzații grave la adresa Ralucăi susținând că tânăra este falsă și nu are de gând să formeze un cuplu cu Marian. Mai mult decât atât, concurenta a fost pusă la punct și de Andreea Mantea, care i-a atras atenția cu o replică aprigă.

Raluca, pusă la punct de Andreea Mantea! „Nu ți-e rușine?”

Astăzi, în Casa iubirii, Marian a recurs la un gest romantic față de Raluca, tânăra pe care a afirmat că o place și că ar vrea să o cunoască mai bine. Deși Raluca s-a arătat foarte încântată de buchetul de flori primit din partea lui Marian, la un moment dat aproape toți concurenții au început să lanseze acuzații la adresa ei, afirmând că este falsă și că nu are de gând să ii acorde o șansă lui Marian. 

În timp ce încerca din răsputeri să se apere și să le dea o replică tuturor celor care au acuzat-o, Raluca a vorbit peste Andreea Mantea, lucru ce a înfuriat-o teribil pe prezentatoarea emisiunii, care a răbufnit și i-a atras aprig atenția concurentei, încercând sa o determine astfel sa nu mai intervină atunci când nu este cazul.

Citeste si: Kinga a primit provocarea supremă să-l sărute pe Radu! Cum a reacționat concurentul când a văzut-o atât de hotărâtă: ”Și-a arătat adevărata față”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Raluca: Am replică pentru toți! 

Radu: Raluca, dar chiar ești sub orice critică!

Andreea Mantea: Nu se poate! Sunteți îngrozitori! Raluca, uită-te la mine! Sunt aici! L-am rugat să-mi răspundă la o întrebare! Nu ți-e rușine?

Raluca: Va cer scuze! Îți cer scuze, Alin!

Citeste si: Marian face primul pas spre Raluca, însă totul va lua o întorsătură neașteptată în Casa iubirii! Ionuț va lansa acuzații dure! „A ales-o pe Kinga să petreacă o noapte cu ea la hotel”