Raluca Marina, tinta strategiilor de eliminare puse la cale de baieti? Iata ce dezvaluiri inedite i-a facut Alexandru, concurentul care a intrat sa o cucereasca!

Raluca Marina isi doreste sa ramana in competitie pentru a-l astepta pe Daniel, insa o sperie gandul ca ar putea fi eliminata.

Desi se gandeste fara incetare la Daniel, de cand acesta a parasit competitia, Marina a acceptat sa poarte o discutie cu Alexandru, concurentul intrat recent in emisiune, pentru a o cunoaste mai bine si a incerca sa o cucereasca. Dornica sa afle detalii din culisele casei baietilor, in legatura cu posibilele strategii ale acestora pentru eliminare, Marina a incercat sa il determine pe Alexandru sa divulge tot ceea ce stie. 

Marina l-a intrebat direct daca ea este tinta strategiilor puse la cale de baieti, dat fiind ca nu formeaza un cuplu in casa "Puterea dragostei". 

Fara sa stea pe ganduri, Alexandru a recunoscut ca se poarta discutii despre posibilele eliminari ce vor urma, insa nici pe departe nu se gandesc sa o elimine pe ea. 

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate