Raluca Marina si None, imbratisari tandre in camera rosie! Ce se ascunde in spatele cuvintelor suave si ale ocheadelor pe care cei doi si le arunca?

,

Marina si None incearca sa se cunoasca mai bine, dincolo de micile gelozii iscate de Bianca.

Dupa indelungi framantari, visul Marinei s-a ideplinit! Aceasta a fost chemeta de catre Madalin None in camera rosie. Intalnirea celor doi a inceput cu imbratisari tandre, care nu au facut decat sa le deschida calea spre o discutie sincera si plina de perspective. 

Desi Marina si-a aratat indignarea fata de None, dupa ce acesta isi petrecuse o zi intreaga alaturi de Bianca, aceasta a recunoscut ca nu isi mai doreste sa pateasca asa cum s-a intamplat la inceput cu Daniel, cand Bianca a intervenit intre ei. 

"Voiam sa stau mai mult cu tine si n-am avut ocazia din cauza Biancai! As vrea sa-ti spun multe, dar vazand ca ai stat atat de mult cu Bianca ieri!", a spus Raluca Marina.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Închisoare pe viaţă în Marea Britanie pentru şoferii care produc accidente mortale. În ce condiţii se aplică pedeapsa maximă

Cearta aprinsa intre Adrian si Stefan! Care a fost miza disputei lor! Iata ce replici acide si-au spus cei doi concurenti!

Ben Oni Ardelean (PNL) jubilează după decizia privind avorturile din SUA: 'Marxismul e în cădere liberă!'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Primele tensiuni intre Bianca si Stefania! Iata de la anume a plecat totul! Ce au de impartit cele doua concurente!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies