Raluca Lazarut: "Am fost de 13 ori domnisoara de onoare" VIDEO

Raluca Lazarut a marturisti la Draga mea prietena, glumind , ca de meserie e domnisoara de onoare!

 "Am facut o selectie riguroasa a pozelor cu cele 13 rochii de domnisoara de onoare. Am fost de 13 ori domnisoara de onoare! Sunt domnisoara de onoare de meserie! Sunt o buna prietena. Am fost domnisoara de onoare la nunta prietenei mele Monica, cea pe care am cunoscut-o la 'Big Brother'. Apoi am fost domnisoara de onoare la nunta Adelinei Chivu. A fost o nunta minunata, ne-am simtit extraordinar!"

"N-am fost domnisoara de onoare la VIP-uri. Am niste prietenii durabile. Eu am prietene de 9-10 sau 11 ani. Îmi place sa investesc în relatii de calitate si sa le mentin"

Observand ca pe bratul Ralucai era o urma vizibila a unei cicatrice, Gabriela Cristea Toader a intrebat-o daca a patit ceva, insa noua prezentatoare de stiri de la Kanal D a raspuns ca este o cicatrice ramasa in urma unui tatuaj pe care si l-a scos si pe care l-a facut in anii adolescentei cand era o fata foarte revoltata si rebela in acelasi timp. "L-am scos pentru ca nu ma mai reprezinta si am multi colegi sau prieteni care vin la mine si ma intreaba daca sa isi faca si ei, insa eu ca o baba din aia le spun sa nu care cumva sa isi faca"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate