Raluca Lazarut a facut aerobic pe plaja Kanal D Summer Studio! FOTO

Raluza Lazarut a facut aerobic pe plaja Kanal D Summer Studio! FOTO

Raluca Lazarut, prezentatoare a Stirilor Kanal D de la 12.30, a facut aerobic alaturi de doamnele si domnisoarele de pe plaja Kanad D Summer Studio din Mamaia.

Chiar daca ritmul impus de antrenor a fost unul foarte intens,  Raluca si-a pastrat seninatatea pe parcursul exercitiilor. Pe fata ei nu a aparut nicio grimasa, iar forma fizica excelenta in care Raluca se afla a starnit admiratia celor prezenti. 

A fost un antrenament intens,  au fost momente cand pur si simplu aveam senzatia ca cedez, dar am vrut sa fiu un exemplu pentru doamnele si domnisoarele care au venit alaturi de mine, la ora de sport. In fiecare dimineata, pe plaja Kanal D Summer Studio, un antrenor are grija ca participantii la ora de aerobic  sa execute corect exercitiile”, a spus Raluca Lazarut.

 Artene, gimnastica oculara la malul marii 

Spre deosebire de Raluca Lazarut, care si-a facut corect exercitiile, colegul sau Adrian Artene, prezentatorul emisiunii “Cancan TV”, a cam tras chiulul de la ora de sport.  Acesta s-a perindat stingher printre fete,  a efectuat cateva miscari lejere si s-a retras apoi, epuizat,  pe un fotoliu.  Muschii oculari nu i-au stat insa locului, vedeta masurand din priviri doamnele si domnisoarele care isi dadeau sufletul de dragul siluetei pe saltelutele de gimnastica. “Clar, astea sunt exercitii pentru femei, nu pentru barbati!”, a exclamat razand Adrian Artene de pe fotoliul sau. Chiar daca aerobicul nu prea i-a priit, prezentatorul “Cancan Tv” a incins imediat dupa aceea un schimb de pase cu balonul rotund, provocat de un pusti foarte energic.

Distractia continua pe plaja Kanal D! Toti cei care vor sa uite de arsita, betoane, asfalt si sa simta briza, valurile si voia buna  sunt asteptati pe cea mai vesela plaja de pe litoralul romanesc: Kanal D Summer Studio

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate