Raluca de la "Puterea dragostei" șI-a luat mașină de fițe și le-a dat clasă tuturor! Uite ce bine îi stă la volanul bolidului de lux

A ieșit din emisiunea matrimonială sub pretextul că își dorește să fie alături de Ricardo, iar acum lucrurile au luat o întorsătură cu totul neașteptată pentru Raluca.

După vacanța din Grecia, care ar fi trebuit să fi romantică, Raluca și Ricardo au ajuns să se despartă într-un mod extrem de urât. Se pare că motivul despărțirii ar fi faptul că Raluca s-a împăcat cu fostul iubit. Așa că fiecare a luat-o pe drumul său: Raluca își vede în continuare de treburile sale, iar Ricardo a plecat la muncă în Statele Unite ale Americii.

Citeste si: Secretul rușinos al Bernei de la "Puterea dragsotei" a ieșit la iveală! De ce își ține mereu părul prins în coadă

De când a ieșit din casa "Puterea dragostei", Raluca pare să fie din ce în ce mai fericită și să aibă succes pe toate planurile. Chiar de curând s-a afișat la volanul unui bolid de lux. Încă nu e cert de unde a avut bani pentru o asemenea mașină de fițe, dar nici nu contează, cât timp ea e fericită, nu?

Iată mașina, într-un Insta Story, pe profilul său personal:

Citeste si: Ana-Maria de la "Puterea dragostei", detalii picante despre relația ei cu Andy. "Încuia ușa la cameră și..."

Citeste si: "Ești gravidă! Bravo!" Poza care o dă de gol pe Simina de la "Puterea dragostei" i-a bulversat pe fani

Citeste si: "Iubitul meu frumos!" Roxana de la "Puterea dragostei" aruncă bomba! De cine s-a îndrăgostit până peste cap

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate