Raluca, de la "Puterea dragostei" a lamurit daca are sau nu sentimente pentru Bogdan! Iata ce mesaj a transmis concurenta fanilor sai!

Raluca de la "Puterea dragostei" formeaza de curand, un cuplu cu Ricardo.

Dupa o relatie zbuciumata cu Adrian, concurentul care a parasit de curand emisiunea, Raluca a decis sa formeze un cuplu cu Ricardo, tanarul care parasise casa "Puterea dragostei" cu ceva vreme in urma, dar care a revenit special pentru ea.
La scurt timp de la inceperea relatiei, Raluca si Ricardo au avut de intampinat primul obstacol, care avea sa zdruncine putin fericirea acestora. Bianca a facut dezvaluiri uluitoare despre o asa-zisa fosta poveste de dragoste dintre Ricardo si Simina, cu cateva luni in urma.


Pentru a trece mai usor peste acest prim impediment in relatia sa cu Ricardo, Raluca a pus la cale un joc, incercand sa creeze impresia ca intre ea si Bogdan ar exista sentimente. Pe de alta parte, Ricardo a inceput sa fie din ce in mai gelos, iar concurentii sa lanseze glume pe acest subiect, in ciuda faptului ca intre cei doi nu exista decat un sentiment de prietenie, dupa cum a explicat si Raluca, de curand, pe contul ei de socializare.

"Un amic - foarte drag mie și mereu amuzant. Iar voi dragilor, va mulțumesc din suflet pentru tot! Am cei mai frumoși susținători care mă susțin indiferent de orice situație! Mii de pupici!", a scris Raluca.

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate