Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu, nerăbdători să le cunoască pe concurentele noului sezon “Bravo, ai stil!” “Aştept să fiu surprins!”; “Îmi doresc spectacol total şi evoluţie vizibilă”

Author: Diana Tilă
Actualizat: 03 mar 2023, 23:27

Premiera show-ului inspiraţional despre modă şi atitudine, pe 2 aprilie, de la 19:00, la Kanal D2!

“Bravo, ai stil” se pregăteşte să revină în faţa milioanelor de telespectatori, din 2 aprilie, la Kanal D2, cu cel de-al optulea sezon, iar pregătirile sunt în toi.

Citește și: “Bravo, ai stil!” se pregăteşte să îşi deschidă porţile la Kanal D2, pe 2 aprilie, de la 19:00! În acest nou sezon, la masa Juriului nu se va mai afla Tibi Clenci

Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu, nerăbdători să le cunoască pe concurentele noului sezon “Bravo, ai stil!” 

Sute de tinere au participat la castingul pentru emisiunea inspiraţională, care a educat gustul estetic al românilor. Telespectatorii le vor putea descoperi pe noile concurente ale show-ului odată cu prima ediţie a emisiunii, una cu totul specială, marcând lansarea postului Kanal D2.

Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu, doi dintre juratii emisiunii, foarte îndrăgiţi

de publicul larg, adevărate personalităţi în industria modei din România, sunt nerăbdători să revină pe platourile de filmare şi la masa Juriului. 

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Citește și: Când începe noul sezon „Bravo, ai stil 2023!” și la ce post TV va putea fi urmărit? Schimbare de ultimă oră la Kanal D

Raluca Bădulescu, în Maldive cu Florin Salam: ”Mie îmi place bogăția! Îl iubesc pe Florin, să știi!”

“Ce bucurie şi ce onorant să deschidem Kanal D2 cu un nou sezon <Bravo, ai stil>! Abia aştept să le întâlnesc pe acele tinere, încă necunoscute publicului, care vor fi concurentele celui de-al optulea sezon. Sunt convinsă că deja, după ce acest show a înregistrat un succes urias, fetele ştiu care vor fi pretenţiile noastre de la ele! Îmi doresc spectacol total şi evoluţie vizibilă, şi pentru asta suntem şi noi, juraţii, acolo, să

le impulsionam şi să le ajutăm să găsească cele mai interesante combinaţii stilistice, în acord cu personalitatea lor. Vă aşteptăm să fiţi alături de noi, în această nouă călătorie extraordinară, începând din 2 aprilie, de la 19:00, la Kanal D2 !”, a spus Raluca Badulescu.

 “ După câteva sezoane în care am jurizat concurente cunoscute publicului larg, cred că a venit momentul mult aşteptat, nu nu numai de mine, acela de a analiza abilităţile stilistice ale unor tinere care nu s-au aflat neaparat în lumina reflectoarelor. Aştept cu nerăbdare această experienţă, cu aceeaşi curiozitate pe care, sunt convins, o are şi publicul. Aştept să fiu suprins! Placut, sunt convins! Vă invit să urmăriţi, pe Kanal D2, din 2 aprilie, de la 19:00, un nou sezon “Bravo, ai stil! ”, a adaugat Maurice Munteanu.

Spectacolul strălucitor de stil şi atitudine va începe cu o ediţie specială, care va marca şi lansarea noului post TV al grupului Dogan Media International, Kanal D2! Nu pierdeţi, din 2 aprilie, de la ora 19:00, prima ediţie a celui de-al optulea sezon “Bravo, ai stil!”, la Kanal D2!

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”