Raluca Badulescu si Corina invart “Roata Norocului”, duminica seara

In editia de duminica, 25 iunie, a emisiunii concurs “Roata Norocului”, difuzata la ora 20:00, Raluca Badulescu si Corina sunt invitatele lui Bursucu si ale Anei-Maria Barnoschi.

Simpatica Ana-Maria apare in fata lui Bursucu, in postura de croitoreasa, lucru care il surprinde pe colegul ei. Bursucu este nedumerit de ce Ana face “altceva” decat sa il ajute pe el in emisiune.

“Sunt plina de treaba, Bursucule, si mai ma si stresezi! Incerc sa fac masina asta de cusut sa functioneze ca stam pe loc cu business-ul. (…) <Bravo, ai stil!>, emisiunea de succes de la Kanal D, are nevoie de mine. N-ai vazut ca nu prea se mai dau stelute acolo? Nu prea sunt ok hainele si m-am apucat sa creez o linie vestimentara ca sa fac o colaborare cu ei. Daca nici noi colegii nu ne ajutam intre noi …!” a glumit Ana-Maria cu Bursucu.
Raluca Badulescu si Corina sunt pregatite sa castige cat mai multe premii pentru Maria-Alexandra, o fetita in varsta de 8 ani, orfana de mama. Invitatele vedete lupta cot la cot cu concurentii emisiunii pentru a castiga cat mai multe premii dar se si distreaza ca la carte.

Cum va arata “colectia vestimentara” a Anei-Maria dar si cum se vor descurca invitatele vedeta ale show-ului, aflati duminica seara, de la ora 20:00, la “Roata Norocului”.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate