Raluca Badulescu nu a vrut sa deschida ochii pana cand Alina nu s-a propus:"Insist sa pastrezi mingea...sandalele sunt superbe, tu esti superba!" Iulia Albu: "Nu ai avansat deloc stilistic! Nu mi-ai ascultat sfatul" Ce ii sugerase fashion editorul fostei

Alina i-a uimit pe jurati cu energia ei pozitiva si chiar Maurice Munteanu i-a spus ca e una din singurele fete care umple platoul:"Mi se pare mai important decat un sacou, un blazer. Are ceva de zona de TV italian"

Dupa ce Raluca Badulescu si-a dorit sa o vada propusa, caci Alinei ii sta cel mai bien asa, i-a dat mingea, semn ca tinuta si intreg look-ul este pe gustul ei. Iulia Albu, in schimb, i-a atras atentia fostei concurente ca din punct de vedere stilisti nu prea a avansat, insa in ce priveste cariera, da si faptul ca nu i-a ascultat sfatul sa renunte la blond, nu prea a incantat-o pe fashion editor.

Cu toate acestea, Maurice a fost imrpesionat de zvacul Alinei pe care l-a catalogat drept mult mai important decat un blazer sau un sacou pe care l-ar fi purtat:Ai acel ceva de TV italian:"Imi place ca umpli spatiul si mi se pare mult mai important. Are o energie pozitiva....Are fix chestia aia de Rai uno."

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies