Raed Arafat se teme pentru viata lui. Secretarul de Stat a depus plangere la DIICOT dupa ce a fost amenintat cu moartea

Secretarul de stat Raed Arafat a depus o plângere penală la DIICOT, joi, după ce a fost amenințat cu moartea.


In articol:

Ce a spus Raed Arafat la iesirea de la DIICOT

"Au fost două amenințări cu moartea, au fost publice. Este evident că au fost emise de oameni ca să facă rău. O plângere a fost pentru un film postat public, iar alta pentru postarea publică pe care o știe toată lumea. Au mai fost, dar acum chiar au părut serioase. A trebuit să le depun pentru că nu poți permite așa ceva", a declarat Raed Arafat la ieșirea de la DIICOT.

Politia face verificari

Poliția Română a anunțat marți că face verificări după ce Raed Arafat a fost amenințat cu moartea printr-un mesaj postat de Facebook de către un adept al teoriei conspirației care susține că noul coronavirus nu există.

Mesajul a fost publicat pe Facebook luni seară și a fost distribuit de peste 1.500 de ori. Între timp, mesajul a fost șters. "Postarea mi-a fost stearsa! Am aflat si eu la stirile <adevarate> , a scris chiar autorul, Raul Coltor, potrivit hotnews.ro.

În mesajul de luni seară, Coltor susținea că secretarul de stat Raed Arafat ar fi "condamnat la moarte în Palestina” și că ar fi comis "crime împotriva cetățenilor români”. Bărbatul mai susținea că, prin depunerea jurământului militar, a primit "dreptul de a ucide în numele țării și poporului român”.

”Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina, este terorist, si datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetățenilor români, eu, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Țării și al Poporului român! Domnule Raed Arafat, eu o să fiu acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăsești acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră!”, este mesajul postat de Coltor pe Facebook.

Citeste si: Ce a spus Raed Arafat despre barbatul care a murit acasa, refuzand intenarea: "Populatia nu mai intelege"

Citeste si: Raed Arafat: "Asta este informatia care trebuie sa ajunga la populatie"

Citeste si: Raed Arafat, mesaj catre protestatarii din Piata Victoriei: "Va asteptam la spital"

Citeste si: Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a lansat un nou avertisment: "Astazi depasim din nou recordul la numarul de cazuri noi. Avem 24 de decese"

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies