Raed Arafat, grav semnal de alarma! "Medicii vor decide cine ramane in viata si cine nu"

,

Raed Arafat, grav semnal de alarma legat de coronavirus! Secretarul de stat in MAI este foarte ingrijorat de modul in care s-a relaxat populatia.


In articol:

Raed Arafat, grav semnal de alarma legat de coronavirus! 

”Aceste cazuri există, cine nu crede, să caute pe cei care s-au externat și care erau simptomatici. Să spună ei cum s-au simțit când erau în spital. Am văzut în ultima perioadă, unele televiziuni au arătat interviuri cu oameni care au zis clar: n-am crezut și uite că am ajuns și intubat.

Atât de greu vorbeau, respirau greu. Asta nu se înțelege, nu e o gripă obișnuită. Acolo treci prin ea, te vindeci, ai plecat, majoritatea trec prin gripă foarte simplu. Aici vedem că la majoritatea lasă sechele, lasă sechele pulmonare serioase.

Nu e o boală care este foarte simplă, are unele complicații pe care nu le vedem cu altele, are complicații nu numai pe sistemul pulmonar. Situația oricând poate să degenereze”, a declarat secretarul de stat Raed Arafat la Digi 24.

Raed Arafat, grav semnal de alarma legat de coronavirus! 

”Chiar dacă pare dur ce zic acum, la un moment dat, dacă nimeni nu vrea să creadă și nimeni nu vrea să asculte ne rămâne o singură soluție: așteptăm la spital!

Primul venit, primul servit! Stăm și așteptăm și să nu uite lumea că vom ajunge la situația, nu eu, medicii, cum s-a întâmplat în alte țări, să decidă cine rămâne în viață și cine nu.

Sună extrem de cinic dar este realitatea!

„Este realitatea, asta s-a întâmplat în alte țări, doriți să vă mințim, să spunem că nu e așa? Să ascultăm pe unul și altul, că asta e o situație simplă? La un moment, Italia exact în situația asta a fost. În spitale nu mai aveau cum să ventileze.

De ce am uitat pe cei care vorbeau cum ventilau doi bolnavi cu un singur ventilator? Din cauza lipsurilor de echipamente, pentru că numărul pacienților a venit în grupuri mari și n-au putut să facă față.

Colegii care au fost în Italia pot să vă spună.

România a evitat acest dezastru și în loc să recunoaștem că am evitat o astfel de situație, noi creăm toate premisele ca populația să nu mai creadă nimic și să ajungem din nou în astfel de dezastru”, a mai declarat Raed Arafat.

Citeste si: Coronavirus România, 26 iunie. Numărul de îmbolnăviri a crescut din nou

Citeste si: Ludovic Orban, anunț despre vacanțele în Bulgaria: "Cine pleacă în concediu..."

Citeste si: Raed Arafat, despre numărul de infectați din România: „Acum boala poate fi luată oricând, de la oricine”

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Rezultate BAC 2020 edu.ro: unde gasesti online notele

Efecte neașteptate ale pandemiei - Achiziţiile de avioane private au explodat

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Horoscop 28 iunie. Succes pe toate planurile pentru această zodie

Coronavirus România, 26 iunie. Numărul de îmbolnăviri a crescut din nou

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies