Raed Arafat a facut anuntul! Ce se va intampla pana la Paste in Romania

,

Raed Arafat, a făcut noi precizări importante despre pandemia de coronavirus.


In articol:

Şeful Departamentului pentru Situații de Urgență a vorbit despre posibila închidere a Bucureștiului, a doua cea mai afectată zonă din România, la nivel de număr de îmbolnăviri, dar şi despre apogeul pandemiei.

Raed Arafat a facut anuntul!

Chiar dacă nu a dorit să dea cifre exacte, Raed Arafat a explicat că majoritatea experților se așteaptă la un apogeu al pandemiei undeva în a doua jumătate a lunii aprilie, precizând că acest lucru depinde foarte mult de evoluția situației.

Citeste si: Încă un județ din țară unde masca de protecție este obligatorie: "Este o decizie prin care limităm răspândirea comunitară a noului tip de coronavirus"

„Sunt păreri și analize că este undeva în ultima parte a lunii aprilie, dar în această privință suntem rezervați. Rămâne să vedem cum evoluează dinamica și cum evoluează situația”, a explicat Raed Arafat. 

Șeful DSU a declarat că în acest moment exclude închiderea Capitalei, așa cum s-a întâmplat, de exemplu, la Suceava sau Ţăndărei.

„Bucureștiul este departe, în acest moment, de a fi supus unor măsuri suplimentare de restricționare, față de cele care există deja în acest moment”, a mai explicat Arafat.

Raed Arafat, anunţ important despre măştile de protecţie

„Este cunoscut faptul că nu prea găsim măşti simple în piaţă şi faptul că în cazul în care găsim preţurile pot fi exorbitante. De aceea au început să apară alternative ce pot fi realizate acasă de oricine ca să le poarte când iese din casă. (…) Aduceţi-vă aminte, nu este nevoie de mască medicală ca să vă protejaţi şi să protejaţi pe alţii… puteţi improviza! Totodată, dacă faceţi acest lucru şi vă confecţionaţi o mască acasă, nu uitaţi să o spălaţi zilnic când vă întoarceţi acasă şi să o călcaţi”, a transmis Raed Arafat pe reţelele de socializare.

Citeste si: Prima reacție a Ministrului Mediu după semnalarea poluării din București. De la ce este de fapt mirosul greu de suportat

 

Citește-ne pe
Citește și:

Încă un județ din țară unde masca de protecție este obligatorie: "Este o decizie prin care limităm răspândirea comunitară a noului tip de coronavirus"

ULTIMĂ ORĂ Un bărbat s-a ARUNCAT în aer, alături de fiul său, cu mascații la ușă

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Anunț important despre indemnizația pentru creșterea copilului. Ce se întâmplă dacă expiră în timpul stării de urgență?

Ce salariu are Raed Arafat, OMUL CHEIE în lupta cu coronavirusul?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies