Radu Mazare socheaza din nou! S-a descaltat in sala de judecata VIDEO

Radu Mazare socheaza din nou! S-a descaltat in sala de judecata VIDEO

Caldura, oboseala, poate si multele ore state in sala de judecata l-au impins pe Radu Mazare sa faca un gest cel putin neobisnuit.

Primarul Constantei n-a mai putut sa reziste si si-a descaltat pantofii. Chiar in sala de judecata, in fata instantei! Primarul nu a parut nici o clipa stingherit, ba chiar si-a abandonat pantofii, in timp ce-si relaxa picioarele. 

Si-a aerisit picioarele si in acelasi timp a butonat de zor telefonul. Tolanit pe bancile instantei Radu Mazare a stat zeci de minute, fara nicio jena, in picioarele goale. In tot acest timp, atat instanta imbracata pana in dinti, ca si avocatii, au suportat cu stoicism vara. La fel ca si ceilalti oameni prezenti in sala. In cele din urma si primarul s-a incaltat, nu de alta, dar trebuia sa plece acasa.

Surpins ca cineva l-a filmat in timp ce-si desfata picioarele la aer, Radu Mazare si-a explicat gestul. Radu Mazare s-a prezentat la Curtea de Apel Bucuresti unde este judecat pentru coruptie. El trebuia sa fie audiat, insa judecatorii l-au aminat.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies