Radu Mazare ne-a reprezentat cu succes la Monte Carlo! "Francezii stateau cu gurile cascate la fetele noastre, noi la masinile lor" Vezi cat a dat pe o apa

Radu Mazare ne-a reprezentat cu succes la Monte Carlo! Francezii stateau cu gurile cascate la fetele noastre, noi la masinile lor Vezi cat a dat pe o apa

Radu Mazare a fost premiat la festivalul internatinal al celor mai bune cluburi din lume care a avut loc la Monte Carlo si unde i-a dat pe spate pe francezi cu modelele pe care le-a ales pentru a ne reprezenta.

Radu Mazare a fost premiat la festivalul internatinal al celor mai bune cluburi din lume care a avut loc la Monte Carlo si unde i-a dat pe spate pe francezi cu modelele pe care le-a ales pentru a ne reprezenta.

"Fetele au facut spectacol la Monte Carlo. Au fost 35 de modele, 104 romani la festival si 200 de ziaristi dintre care 10 din Romania si restu din toata lumea. Fetele au mers cu 2 autocare, eu cu avionul ca sa nu fiu suspectat. Francezii stateau cu gurile cascate la fetele noastre, noi, romanii, la masinile lor. Erau extaziati! Cand coborau fetele ca sa mearga spre club, toti se aliniau in spatele lor si veneau dupa ele. Am vrea ca Mamaia sa fie cunoscuta, dar nu prea e", a povestit primarul despre ce s-a intamplat peste hotare.

Mazare a recunoscut ca gurile rele nu au avut incredere in ideile lui de a face din Mamaia un loc de distractie, dar se pare ca a reusit.

"Acum cativa ani, multa lume ma balacarea pentru ce vreau sa fac, ca o sa fie turism sexual, ca o sa fie (n.r. Constanta) ca Thailanda. Eu le-am explicat ca vreau sa mergem pe o nisa pe care este Ibiza: de distractie. Si uite ca a iesit pentru ca asta vara a fost o nebunie in Mamaia. Acum se construieste de zor, sunt foarte multe investitii, dar nu pe plaja"
, si-a adus aminte edilul.

Despre Monte Carlo, Mazare a spus ca nu este un loc in care s-ar duce in vacanta datorita preturilor piperate: "Nu e locul de vacanta care imi place mie. O apa minerala cu care abia iti umpli paharu de 250 de ml costa 7 euro. E nenorocire!"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate