Radu Mazare are o COPIE FIDELA in Islanda. Uite ce au cel mai mult in comun cei doi primari! GALERIE FOTO

Radu Mazare are o COPIE FIDELA in Islanda. Uite ce au cel mai mult in comun cei doi primari! GALERIE FOTO

Jón Gnarr este actualul primar al capitalei Islandei, Reykjavík, si multe lucruri il deosebesc de ceilalti politicieni, asa cum il deosebesc si pe primarul Constantei, Radu Mazare.

 Si de ce veni vorba de Radu Mazare? Pentru ca, se pare cei doi au foarte multe in comun, de la functia de primar pana la indeletnicirile extravagante care fac deliciul publicului roman si deopotriva islandez.


Daca cu Mazare ne-am obisnuit si il cunoastem prin prisma show-urilor excentrice facute in statiunea Mamaia si a deghizarilor inedite, iata ce poate face primarul din Islanda: Jon, pentru cei care nu stiu, nu are studii universitare, este de profesie actor si din adolescenta canta la bas intr-o formatie numita Nefrennsli. Inainte de a deveni primar, a fost sofer de taxi, insa in 2010 si-a creat propriul partid politic, alaturi de alti oameni care nu aveau nicio treaba cu politica.


In mod surprinzator, locuitorii orasului l-au votat si a ajuns primar. Actiunile lui, in afara celor politice, starnesc amuzament in randul locuitorilor.. Si daca cineva credea ca doar unul este regele Ludovic, interpretat de Radu Mazare, aflati ca primarul capitalei Islandei, s-a imbracat in regina la parade gay desfasurata in 2010.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate