Radu, ieșire nervoasă în camera roșie, la întâlnirea cu Cristina! „Plecăm dacă te enervezi atât de tare!” Aflați cum va reacționa concurenta, joi, 8 iunie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Ana Filip
Actualizat: 07 iun 2023, 19:06
video Foto(5)

Joi, 8 iunie, în Casa iubirii: Radu, supărat foc pe Cristina! Cei doi se vor întâlni în camera roșie, însă în loc să se reapropie vor ajunge din nou să se certe! „E imposibilă fata asta câteodată! Nu mai pot!”

Concurenții din Casa iubirii, sezonul 2, au parte în fiecare ediție de evenimente neprevăzute, de momente de senzație petrecute în platou sau în camera roșie, dar și de multe răsturnări uluitoare de situație, care deseori îi aduc în mare impas. Dacă în ediția de luni, fetele au avut parte de o surpriză de proporții deoarece un nou concurent a intrat în emisiune, marți, lucrurile au început să se precipite din nou și s-au iscat noi tensiuni aprige.

În ediția de miercuri, Robert a surprins pe toată lumea cu gestul lui de a o chema pe Bianca în camera roșie pentru a-și lămuri neînțelegerile, spre marea uluire a Mihaelei. Joi, se anunță o nouă ediție de senzație cu momente de tensionate ce vor declanșa între Radu și Cristina, în camera roșie.

Radu, ieșire nervoasă în camera roșie, la întâlnirea cu Cristina! „Plecăm dacă te enervezi atât de tare!”

În ediția de joi, în Casa iubirii va pluti o atmosferă tensionată, presărată cu multe discuții în contradictoriu și schimburi de replici acide. Radu o va chema în camera roșie pe Cristina și în ciuda faptului că toată lumea se aștepta că aceștia să se împace și să mai dea o șansă poveștii lor de iubire, vor ajunge din nou la o ceartă aprigă.

Deranjat de gluma făcută recent de Cristina, Radu îi va reproșa și îi va spune că nu îi place comportamentul ei. Deși tânăra îi mărturisește că totul a fost doar o simplă glumă, Radu se va menține pe poziție și va reacționa și mai nervos. La un moment dat Cristina se va ridică de pe canapea și va vrea să plece în casa fetelor, afirmând că nu vor putea niciodată să ajungă la consens.

Cristina: Ce te alarmezi așa, că doar a fost o glumă!

Radu: Iar și iar și iar...

Cristina: Dacă nu vrei, plecăm! Dacă te enervezi atât de tare!

Radu: Dar n-am spus să plecăm și n-am spus că mă enervez atât de tare! Ți-am spus doar ce mă deranjează atât!

Cristina: Radu, dar am glumit cu tine!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Radu: Dar așa se întâmplă mereu, Cristina! Pui întrebări, tot tu răspunzi la ele, la întrebările mele și când îți dau eu răspunsul, pe mine mă scoți mereu mincinos!

Cristina: Bine, atunci nu mai glumim! Dar tu vezi cum faci? Nu ți-am făcut nimic!

Radu: Vezi, așa se întâmplă!

Cristina: Așa se întâmplă! Nu ne înțelegem! Doamne dar ce complicat ești!

Radu: Nu, Cristina, tu ești! Nu eu!(...) Stau să-mi bat capul! E imposibilă față asta câteodată! Nu mai pot!

Citește și: Cristina, reacție neașteptată la adresa lui Ionuț, în Casa iubirii! „M-am gândit că ar trebui să te cunosc mai mult!” Cei doi concurenți s-au retras în grădină! Iată cum s-a comportat Radu

Citește și: Radu a profitat de moment și i-a furat un sărut Cristinei. Concurenta este foc și pară după gestul lui Radu. Ce a putut să-i spună:”Nu voiam asta acum”

 


Episodul 29 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D miercuri, 17 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.