Radu i-a pregătit o cine romantică Ancăi, însă cel îl macină cel mai tare este cum va reacționa Kinga. La vederea imaginilor, blondina a izbucnit în lacrimi: ”Anumite momente trebuie să le petreci doar cu acea persoană”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 03 nov 2022, 19:00

Radu i-a pregătit o cine romantică Ancăi

Sursa: Captură KANAL D

Radu vrea să o cunoască mai bine pe Anca, astfel i-a pregătit o cină romantică în camera roșie.

Îmbarcat la costum și cu un trandafir în mână, așa a așteptat-o Radu pe Anca în camera roșie. Însă, întrebarea care îl macină cel mai tare pe concurent este ce va spune Kinga atunci când va vedea imaginile de la cină.

Radu, surpriză de proporții pentru Anca

Radu vrea să o ia de la zero și să-i dea o șansă Ancăi, una dintre cele mai noi fete din ”Casa Iubirii”, astfel a plănuit o cină romantică, care le va da ocazia să socializeze și să se cunoască mai bine.

În continuare este măcinat de întrebarea ”Oare ce o să spună Kinga?”.

”Oare, Kinga ce o să spună? Dar nici nu mă interesează ce o să spună, frate. Măcar fata asta este nouă și a acceptat, ea nu ar fi acceptat așa ceva din partea mea. Oare o să fie afectată? Oare o să o deranjeze? Nici nu mă interesează dacă o s-o deranjeze”, a

spus Radu, un pic agitat și emoționat.

Radu are un moment al lui în care își spune că trebuie să fie el, să nu se mai dea altcineva, exact așa cum i-a spus Andreea Mantea.

Citeste si: Emanuel și Andreea, sejur la malul mării. Cum au petrecut cei doi concurenți la primul lor date: ”Trăiesc cu tine niște momente intense ”

Ipostaza în care au fost surprinși Radu și Anca i-a impresionat pe concurenți, aceștia nu se așteptau să-i vadă atât de apropiați. De asemenea, Kinga pare un pic geloasă pe gestul pe care Radu l-a făcut pentru Anca.

Anca, la rândul ei, i-a pregătit un cadou lui Radu pentru a-și aminti de ea în fiecare zi. Tânăra este fascinată de primirea din camera roșie:” Doamne, dar unde te-am găsit?”.

Kinga s-a schimbat la față, doar gândul că nu Radu nu a cumpărat florile o face să nu răbufnească. Situația în sine a pus-o pe blondină într-o situație defavorabilă, iar Bianca a pus și mai tare degetul pe randă, iar Kinga izbucnește în lacrimi.

”Am plâns că m-am emoționat, pentru că anumite momente frumoase trebuie să le petreci doar cu acea persoană specială”, a spus Kinga.

Radu i-a declarat Ancăi că o place foarte mult, toți concurenții au rămas mască în urma acestei dezvăluiri. Cei doi rezonează foarte bine, iar momentele pe care le trăiesc în camera roșie sunt pe placul amândurora și parcă nu vor să se mai despartă.

Globurile de Aur: Au fost anunțate nominalizările pentru 2023

Citeste si: Exclusiv! Ștefania, primele declarații după ce s-a întâlnit cu fostul iubit de la Casa Iubirii, Cristian: "Nu puteam să-l ignor"

 

 


Cookies