Emanuel și Andreea, sejur la malul mării. Cum au petrecut cei doi concurenți la primul lor date: ”Trăiesc cu tine niște momente intense ”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 02 aug 2023, 03:05

Emanuel și Andreea s-au bucurat de două zile singuri, în afara competiției. Cei doi au mers la malul mării, acolo unde au trăit momente unice.

Încă de dimineață, Emanuel s-a prezentat la hotelul unde este cazată Deea și a așteptat-o cu un buchet de flori, dar și cu ciocolata ei preferată. Îndrăgostiții au plecat pentru două zile la mare, acolo unde au avut ocazia să se cunoască mai bine și s-au bucurat și de o mulțime de surprize din partea stuff-ului.

Andreea și Emanuel, date la malul marii

Emanuel și Andreea și-au început sejurul la mare cu o plimbare romantică pe plajă. Deși vântul puternic le-a dat bătăi de cap, cei doi nu s-au dat bătuți și au mers să călărească pe malul mării.

Pentru Emanuel călăritul a fost o experiență nouă, de care s-a bucurat foarte tare, mai ales că a fost alături de iubita lui. Andreea recunoaște că a mai călărit când era foarte mică, însă a trecut mult timp de atunci.

Citeste si: Exclusiv! Ce spune Natalia despre noul iubit al Grațielei. Fostele concurente încă păstrează legătura: "Am tăcut pentru că nu știam ce pot să spun și ce nu"

”Niciodată nu m-aș fi gândit să ajung în situația asta. Doamna Andreea, ne-ați făcut să suferim atât de mult pentru un date și cred că ne-ați dat cel mai fain date...Trăiesc

cu tine niște momente intense și frumoase”, a spus Emanuel, mulțumit de tot ce trăiește alături de Andreea.

Concurenții par un pic geloși pentru că Andreea și Emanuel au avut parte de un date romantic. Imaginile de la date-ul celor doi nu prea îi captivează pe toți concurenții din ”Casa Iubirii”. Radu pare că este prins într-o discuție cu Anca: ”Dacă ne îndrăgostim unul de altul?”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După ce au călărit, cei doi au mers la o cină romantică pe iaht.

”Mi se pare că pot să fiu spontan și deja mă vad că pot să fiu așa cu tine și afară. Teama mea cea mai mare era că în casă puteam să fiu cu tine ce îmi doream, dar nu și afară”, i-a spus Emanuel Andreei.

Citeste si: "M-am trezit la 4 dimineața cu o pofta nebuna să mă tund!" Andreea Mantea a pus mana pe foarfece și s-a tuns singură în baie. Cum arată acum podoaba capilară a vedetei

Emanuel a trecut la un alt nivel, sentimentele pentru Deea sunt tot mai puternice și s-a decis să facă ceea ce simte și i-a spus primul ”Te iubesc”.

Deea, la rândul ei, i-a scris și ea pe nisip că îl iubește, se pare că relația lor devine tot mai solidă pe zi ce trece.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!