Radu, confruntarea momentului cu Maria și Marinescu. Urmăriți o nouă ediție Puterea dragostei VINERI, 3 septembrie, de la ora 11:00 și de la 17:00, la Kanal D

,
Radu, confruntarea momentului cu Maria și Marinescu
Radu dă cartile pe fata[Sursa foto: Captură KANAL D]

Urmărește o ediție plină de surprize Puterea dragostei, vineri, 3 septembrie, pe Kanal D.


In articol:

Finala este aproape, iar tensiunile dintre concurenți ating cote maxime. Radu face dezvăluiri uimitoare despre împăcarea dintre Marinescu și Maria.

Radu, confruntarea momentului cu Maria și Marinescu

Radu este sătul de teatrul pe care cuplul Marinescu-Maria îl joacă, acum, pe final de emisiune. Acesta face dezvăluiri uimitoare despre împăcarea dintre cei doi concurenți.

Radu, confruntarea momentului cu Maria și Marinescu
Radu spune totul despre Maria și Marinescu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Radu a dezvăluit că imediat după ce a apărut un screen în care Mariei și lui Marinescu li se cerea să se împace, a doua zi cei doi au și format din nou un cuplu.

”Vezi că mai era o persoană care a zis ”mai bine îl votăm pe Radu că ne-am dat seama de ce faceți voi doi,  faceți un teatru și un circ ieftin”, a spus Radu.

Acesta nu se poate abține când vede falsitatea de care dau dovadă cei doi concurenți, care s-au declarat un cuplu în lupta pentru titlul de cuplul anului, dar mai ales că, se folosesc de unii concurenți pentru a ieși ei în față.

Radu, confruntarea momentului cu Maria și Marinescu
Radu, dezvaluiri incendiare[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Finala Puterea dragostei, sezonul 3. Posibili castigatori. Cine sunt preferatii publicului

”Tu pentru el ești doar o piesă de puzzel care are nevoie să o completeze, tu ești doar o piesă care se pune acolo la final...o

să fi folosit ca pe o hârtie igenică de Maria și Marinescu, când pleci din emisiunea asta, după ce ai dat ștampila, s-au șters la....cu tine.”, a mai spus Radu revoltat.  

Tensiunile sunt tot mai mari în casa Puterea dragostei, mai ales că, au mai rămas doar câteva zile până la deznodământul final în care se va decide cine este cuplul anului, dar și cine va intra în posesia premiului cel mare.

Până atunci, concurenții fac dezvăluiri unuii despre alții, în încercarea de a-i demasca pe cei care fac anumite gesturi doar pentru a fi votați de publicul de acasă și pentru a-i propulsa spre marele premiu.

Până la momentul în care Cristina Mihaela va anunța câștigătorul, între concurenți se dă o luptă grea.

Citeste si: Finala Puterea dragostei, sezonul 3. Posibili castigatori. Cine sunt preferatii publicului

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Berna, terorizata de Philip de cand si-a facut iubit: "Mi-e teama ca ma omoara"

Rafila anunță sfârșitul variantei Delta în România: 'Va fi exclusiv Omicron. S-ar putea să ne apropiem de 30.000 de cazuri'

S-a născut în Spania, dintr-o mama româncă și tată marocan. A fost abandonată într-un orfelinat, dar soarta a făcut să fie repatriată. Așa a ajuns în România, unde un cuplu...

Finala Puterea dragostei, sezonul 3. Rasturnare incredibila de situatia in FINALA "Puterea dragostei". Cine sunt castigatorii "Puterea dragostei", sezonul 3

Cat este MARELE PREMIU la Puterea dragostei, sezonul 3! Cristina Mihaela a facut primele declaratii despre Marea Finala

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies