Radio Impuls si Stefan Stan te trimit la Londra

Stefan Stan, unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania, cu o voce inconfundabila, lanseaza, alaturi de Radio Impuls, un concurs dedicat fanilor sai. Castigatorul acestui concurs il va insoti pe Stefan Stan la Londra, la concertul de lansare a celei mai recente piese a artistului, „Orice, oricand”, ce va avea loc pe 26 mai, chiar in spectaculoasa si incarcata de istorie capitala a Angliei.

Concursul se va desfasura pe pagina oficiala a artistului, https://www.facebook.com/stefanstan.ro, iar doritorii vor trebui sa se inscrie in cursa printr-un material video, in care interpreteaza o parte sau toata piesa „Orice, oricand”.

Paticipantii la concurs au la dispozitie canalul de youtube al artistului pentru varianta karaoke a piesei: https://www.youtube.com/c/StefanStanPersonalChannel.

             Va fi desemnat castigator autorul materialului video care va primi cele mai multe like-uri, chiar pe pagina oficiala de Facebook a artistului, locul unde va fi activat de organizatori.

Mai multe detalii despre desfasurarea concursului pot fi consultate chiar pe pagina oficiala de Facebook a artistului. 

Imi doresc sa impartasesc bucuria de a lansa oficial aceasta piesa cu fanii mei, lor le datorez totul. Cred ca e si o provocare foarte distractiva pentru cei care ma urmaresc, sunt convinsa ca un concurs de karaoke e pe gustul lor. Castigatorul va fi rasfatatul meu, ma va insoti la probele de sunet, la concert, va fi si pe scena la un moment dat. Imi doresc ca aceasta experienta sa fie una extraordinara pentru castigator. Va invit sa va inscrieti in concurs, regulamentul acestuia poate fi consultat pe pagina mea oficiala de Facebook - https://www.facebook.com/stefanstan.ro . Va multumesc si va doresc suscces; la cat mai multe like-uri!”, a declarat Stefan Stan.

                Invitat astazi, la Radio Impuls, in studioul „Uzina de Dume”, matinalul prezentat de Stefan Coroian si Mihai Nicoara,  precum si la „Bara la Bara”, emisiunea prezentata de Mihai Hinda, Stefan Stan vorbeste despre cea mai recenta piesa a sa, despre legatura stransa pe care o are cu fanii, si ofera mai multe detalii despre acest concurs inedit, care va culmina cu prezenta castigatorului la concertul de lansare a piesei „Orice, Oricand”, la Londra.  

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies