"Putin a eșuat" declara vicepreședintele american! Afla ce anume a zis

Autor: Bogdan Frațilă

La Conferința de Securitate de la München, ea a declarat că Putin a eșuat în încercarea sa de a diviza Occidentul

Sursa: PixaBay

La Conferința de Securitate de la München, ea a declarat că Putin a eșuat în încercarea sa de a diviza Occidentul!

Vicepreședintele american Harris a subliniat sprijinul SUA pentru Ucraina. La Conferința de Securitate de la München, ea a declarat că Putin a eșuat în încercarea sa de a diviza Occidentul.SUA vor sprijini Ucraina în lupta împotriva Rusiei atât timp cât va fi nevoie. Vicepreședintele american Kamala Harris a declarat la Conferința de Securitate de la Munchen. "SUA cunoaște importanța independenței", a spus Harris. De aceea, țara sa va continua să preia conducerea în susținerea Ucrainei, a spus ea.

Timpul nu este de partea președintelui rus Vladimir Putin, a spus ea. Harris a amintit situația de acum un an, când SUA au avertizat asupra aceluiași atac cu doar câteva zile înainte de invazia rusă. "Mulți s-au întrebat care va fi răspunsul Occidentului. Un an mai târziu, știm: Kievul este încă în picioare, Rusia este slăbită, iar alianța transatlantică este mai puternică ca niciodată". Putin a eșuat în încercarea sa de a diviza Occidentul.

Harris avertizează împotriva imitatorilor

Invazia rusă, a spus el, a fost un atac asupra valorilor comune. Rusia a comis crime împotriva umanității, a spus el. "Cei responsabili vor fi trași la răspundere", a spus Harris. "Trebuie să se facă dreptate". Ea s-a referit, printre altele, la atrocitățile de la Butscha, care ar fi fost comise de soldații ruși.
Harris a continuat spunând că SUA au, de asemenea, un "interes strategic semnificativ" în contracararea atacului rusesc asupra Ucrainei, deoarece războiul are implicații globale.

"Nicio țară nu este în siguranță dacă o țară poate încălca integritatea teritorială a alteia. Țările suverane au dreptul de a exista". Frontierele nu pot fi mutate prin forță, a spus el. "Dacă Putin reușește acest atac, alte țări pot fi încurajate să urmeze acest exemplu violent." Harris a avertizat, de asemenea, China să nu ajute Rusia din punct de vedere militar. Făcând acest lucru, China nu ar face decât să sprijine agresiunea, a spus ea.
De la atacul rusesc, Moscova și Beijingul și-au intensificat relațiile, a spus ea. Orice mișcare a Chinei în această direcție ar "recompensa agresiunea, ar perpetua crimele și ar submina și mai mult o ordine bazată pe reguli".

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sunak vrea să dubleze sprijinul militar

Premierul britanic Rishi Sunak a anunțat, de asemenea, la Conferința de Securitate de la Munchen, o asistență suplimentară în materie de armament pentru Ucraina în războiul său împotriva Rusiei. "Acum este momentul să dublăm sprijinul nostru militar", a declarat Sunak. "Împreună trebuie să ajutăm Ucraina să își protejeze orașele de bombele rusești și de dronele iraniene. Și de aceea, Marea Britanie va fi prima țară care va furniza Ucrainei arme cu rază de acțiune mai lungă."

El nu a dat detalii. Sunak a subliniat că Marea Britanie și aliații săi doresc să ajute Ucraina să obțină "cele mai avansate sisteme de apărare aeriană" și să construiască o forță aeriană modernă. Singura modalitate de a pune capăt suferinței provocate de Rusia este ca Ucraina să câștige războiul. Ucraina are tot dreptul de a se apăra, iar pentru aceasta are nevoie de tancuri, apărare aeriană și artilerie. Armele cu rază mai lungă de acțiune ar ajuta, de asemenea, într-o contraofensivă pentru a recuceri teritoriile ocupate, a declarat Sunak. premierul a evitat întrebările privind livrarea de avioane de luptă. Sunak a subliniat că piloții ucraineni vor fi instruiți în Marea Britanie. Cu toate acestea, dacă o altă țară ar dori să furnizeze Ucrainei avioane, Marea Britanie ar sprijini acest lucru.

Citește și: Ucraina face o justificare pentru utilizarea unui nou tip de munitie?

Citește și: Putin a pierdut războiul gazelor împotriva Germaniei! Cat de mare e impactul?

Citește și: Mai multe țări cer excluderea Rusiei de la Jocurile Olimpice!

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!