Publicul a decis: ei au fost desemnati favoritii saptamanii la "Puterea dragostei"! Iata cine sunt fata si baiatul care au primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor! Cine va castiga premiul saptamanal de 1500 de euro!

Bianca și Livian au fost desemanti favoriții acestei săptămâni la Puterea dragostei.

Andreea Mantea a spulberat suspansul in randul concurentilor aducandu-le rezulatatele voturilor din partea publicului.

Cele mai votate 3 fete din aceasta saptamana sunt: Bianca, Mary, Andreea, iar cei mai votati 3 baieti sunt: Mocanu, Livian si Andrei.


Dintre cele mai votate trei concurente cea care a primit cele ai multe voturi a fost Bianca, pentru care nu a mai fost o surpriza. In vreme ce in cazul baietilor cel mai votat a fost Livian, care a fost extrem de incatat dar si surprins in acelasi timp. Astfel ca batalia pentru premiul de 1500 de euro se va da intre Bianca si Livian.

Citeste si: Mocanu si Mary, scandal monstru in casa "Puterea dragostei"! Interventia concurentei in urma dezvaluirilor lui Bogdan despre relatia lui cu Bia a detonat bomba rivalitatii! Iata pana unde s-a ajuns!

Citeste si: Iulian, fostul concurent de la "Puterea dragostei", prima reactie dupa eliminarea din emisiune! Iata care a fost motivul principal al plecarii sale si ce mesaj le-a transmis fostilor sai colegi!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate