PROVIZII DE TOAMNA. De unde puteti cumpara legume si fructe mai ieftin?

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 18 oct 2020, 21:40

Toamna, gospodinele isi umplu camarile cu zarzavaturi si legume pentru murat.

O varianta ieftina insa, de multe ori inaccesibila pentru oraseni sunt producatorii care isi vand marfa fie in fata portii, fie in targuri special amenajate in afara oraselor. Dar singura modalitate de a ajunge la tarani este cu masina. Ce spun clientii despre preturile afisate pe marginea drumului?

Multi sustin ca sunt aproape la fel ca la oras, ca in piata, deci drumul nu se justifica si consumul de benzina.
Producatorii se apara si spun ca la ei preturile se negociaza. La indemana tuturor, raman, insa, pietele. Iar diferenta de pret este aproape insesizabila.

Daca vreti sa evitati aglomeratia si sa va faceti toate cumparaturile din acelasi loc, trebuie sa luati in calcul si marile centre comerciale. Asadar daca vreti sa aveti o camara doldora de legume, trufandale si bunatati de sezon, dar in acelasi timp sa nu va goliti buzunarele trebuie sa va inarmati cu rabdare caci preturile pot varia chiar si de la taraba la taraba.


 

Taguri:

Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies