PROTEST INEDIT in fata Ministerului Sanatatii. Nu o sa-ti vina sa crezi ce a facut unul dintre manifestanti!

Un domn, tot domn ramane, oriunde s-ar afla. Chiar si la un protest. Cand are ocazia sa le faca o bucurie colegelor, uita de toate!

Zarva mare, in fata Ministerului Sanatatii! Sindicalistii, vreo 120 la numar, cer mariri salariale! In toata harmalaia, apare, insa, si un domn galant. Cu un zambet larg pe chip, domnul Daniel face eforturi sa aduca un zambet pe chipul protestatarelor.

Ca fiecare barbat sensibil, domnul Daniel este foarte emotiv. Se fastaceste usor cand e luat la intrebari. Greu se mai lasa tras de limba. Cu chiu cu vai, recunoaste ca un buchet este cu dedicatie. Doamna e tare multumita de darul neasteptat. E sigura ca florile nu se vor ofili pana cand va ajunge acasa, tocmai la Alba Iulia.

Dar sa nu va imaginati ca e treba usoara sa parcurgi sute de kilometri pana in fata ministerului, ca sa-ti strigi ofurile. Oamenii stiu asta, asa ca au venit pregatiti. Dupa doua ore petrecute in fata ministerului Sanatatii, oamenii au plecat asa cum au venit. Au mai primit o promisiune ca autoritatile vor incerca sa le rezolve doleantele.

##VIDEO115408##

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate