Proprietarii mansardelor incendiate, ramasi doar cu hainele de pe ei!

,

Dupa ce fumul inecacios s-a risipit, crunta realitate i-a izbit pe locatarii mansardei care s-a facut scrum in teribilul incendiu de ieri.

Astazi li s-a permis sa intre din nou in case pentru a-si recupera putinele lucruri neatinse de pârjol. Unii n-au mai gasit nimic. Ioana sta chiar langa apartamentul de unde a plecat infernul.

Si asta au facut tanara si sotul ei. Si-au luat pe ei ce au reusit si au fugit din calea flacarilor. Astazi, doar ea s-a intors, alaturi de prietena care ii gazduieste, pentru a vedea ce mai poate recupera.Ioana inca mai are puterea sa zambeasca. Tocmai a gasit inregistrarea de la nunta din octombrie anul trecut. Si mai are un motiv de fericire. Are, totusi, si regrete. A muncit mult pentru a plati avansul din cei 27 de mii de euro cat a costat apartamentul.


In capatul opus al holului, un barbat casca o gaura in perete. E singura metoda pentru a-si putea proteja apartamentul.
La apartamentul cu numarul 4, in locuinta gen duplex doar un calorifer a ramas neatins de parjol. In rest, praf, pulbere si funigine.

In alt apartament oamenii isi fac cruce, pentru ca singurul obiect care nu are nici macar o urma de incendiu este o icoana.  Aici au venit si reprezentantii companiei de asigurare. Evalueaza pagubele.

Victime colaterale in cosmarul locatarilor de la mansarda sunt oamenii care stau la etajele 3 si 4.

Apa folosita de pompieri pentru stingerea incendiului a facut prapad.

Cea mai plauzibila ipoteza in ancheta deschisa ieri ramane o defectiune la sistemul electric. Cauza exacta va fi stabilita exact de specialisti.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Comisarul European de Afaceri interne, promisiune pentru România după blocajul în Schengen: 'Fac din asta prioritatea mandatului meu!'

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies