Proiectul românesc Crypto.ro „a închis” Wall Street înainte de lansarea Academiei Crypto.ro

,

Crypto.ro a primit, pentru 60 de minute, permisiunea de filma în fața New York Stock Exchange de pe Wall Street. Echipa de români a realizat, în apropierea celebrului taur din fața bursei, conținut pentru Academia Crypto.ro, un proiect de educație financiară în domeniul cripto care va fi lansat pe 11 octombrie.

Platforma, care va fi disponibilă în limbile română și engleză, va putea fi accesată oricând, de oriunde și va oferi informații detaliate despre criptomonede, metavers, jocuri de tip play-to-earn și alte tehnologii legate de blockchain-uri.

Cursurile Academiei Crypto.ro vor fi actualizate frecvent pentru a acoperi schimbările care se produc în această piață care evoluează rapid, dar și în funcție de nevoile participanților.

Omul care își va împărtăși experiența și cunoștințele pe platformă este Alex Numeris, fondator al Crypto.ro

și una dintre cele mai cunoscute figuri de pe piața cripto din România.

Investitorul a devenit milionar datorită „puterii criptomonedelor”, iar acum vrea să ajute România să joace un rol important în industria cripto mondială.

„Am creat Academia Crypto.ro pentru a îndruma românii spre educația și investițiile în criptomonede. Investesc în domeniu încă din 2017 și am avut inspirația să documentez totul. Cred, cu tărie, că investind în educația cripto și în sprijinirea proiectelor cripto românești vom vedea țara noastră jucând un rol important în tehnologia blockchain”, a explicat antreprenorul român.

Numeris crede că acum este un moment potrivit moment pentru a începe investiții în criptomonede, deoarece piața trece printr-o corecție necesară.

„În acest moment piața este într-o corecție clasică, necesară și sănătoasă, care oferă una dintre ultimele oportunități prin care puteți face investiții ce vă pot schimba viața. Eu profit de această ocazie pentru a acumula din nou Bitcoin”, a declarat Alex Numeris, CEO și fondator al Crypto.ro.

Alte obiective din New York unde echipa a filmat au fost magazinul fizic Solana, Web 3 Gallery, unde urmează să fie expuse colecțiile de NFT-uri Sacred Spirits și Sacred Rare Motifs, dar și arena de sport și divertisment FTX Arena din Miami. Clipurile vor fi integrate în modulele care vor fi predate în cadrul Academiei Crypto.ro. Filmări pentru proiect au mai fost realizate în Italia, România și Emiratele Arabe Unite. Cei care doresc să se înscrie la cursuri își pot rezerva un loc pe pagina oficială: https://academy.crypto.ro/.

Participarea oferă, pe lângă accesul la informații detaliate despre domeniul cripto, acces la următoarele evenimente Crypto.ro, consiliere de la figuri importante din domeniu și un NFT gratuit din colecția Sacred Spirits.

Alex Numeris a făcut avere din investițiile în domeniul cripto și SEO

Domeniul cripto i-a schimbat viața antreprenorului român, care spune că „s-a născut și a crescut sărac”, dar a devenit milionar folosind „puterea criptomonedelor”.

Antreprenorul a locuit timp de șapte ani în New York, unde a fost, pe rând, asistent contabil, ajutor de barman, barman și fondator de agenție de SEO. Investițiile în criptomonede și succesul în afacerile online i-au permis lui Numeris să se întoarcă în 2020 în România, unde a lansat mai multe startup-uri și proiecte.

În timpul șederii în SUA, fondatorul Crypto.ro a dezvoltat relații cu oameni și proiecte din domeniul cripto. Multe dintre aceste persoane vor fi invitate la conferința pe care o va organiza, anual, începând cu 2023 la Timișoara.

 

Citește-ne pe
Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Industria 4.0: Un institut caută riscuri de criminalitate cibernetică!

Video - Europarlamentarul german care numise România 'Vestul Sălbatic' s-a răzgândit: a fost în Hunedoara și românii de rând l-au impresionat total

Industria 4.0: Un institut caută riscuri de criminalitate cibernetică!

6500 oameni au murit pentru Cupa Mondiala din Qatar! Chiar asa e?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies