Program TV Vezi online serialul "Nehir" - Episodul 36, luni, 18 octombrie 2021 - VIDEO Nehir îi spune lui Zerrin că a mințit că e gravidă!

,
nehir si zerrin

Nehir îi spune lui Zerrin că a mințit că e gravidă!

[Sursa foto: captura Kanal D]

Kanal D difuzează în această seară episodul 36 din Nehir. Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Nehir îi mărturisește în episodul cu numărul 36 din serialul "Nehir" (original: "Baraj") lui Zerrin că a mințit că e însărcinată cu Nazîm.

Nehir este decisă să lupte pentru Nazîm.

Chiar dacă s-au întâmplat multe lucruri între ea și Nazîm, Nehir nu a încetat niciodată să îl iubească pe tatăl copilului ei și e gata să facă orice să îl recâștige.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Nehir” pe Kanal D

Nehir îi mărturisește, totodată, în episodul cu numărul 36 al serialului, celei care a fost mentora ei, Zerrin, că se simte cu adevărat ca o gravidă. 

"Am început să îmi cred minciuna, mă simt ca o gravidă", spune protagonista.

Nehir Kanal D

Nehir Aksu, protagonista serialului "Nehir"

[Sursa foto: captura Kanal D]

În acest timp acasă la Bahar poposește cea care se pretinde a fi sora ei. Ea îi propune lui Bahar să devină spioana ei în casa lui Nehir, să îi urmărească rivalei sale fiecare mișcare, pentru ca Bahar să știe cum să acționeze când se află în pericol. 

Bahar pare foarte tentată de această propunere și acceptă ca cea care se recomandă a fi sora ei să devină spioana lui Nehir.

Ce se mai întâmplă în episodul cu numărul 36 din Nehir aflați doar urmărind producția în această seară, de la ora 22:30, la Kanal D! Puteți urmări serialul și Live Video Online, accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.

pretinsa sora a lui bahar

Pretinsa soră a lui Bahar

[Sursa foto: captura Kanal D]

Citeste si: Nehir ep 35 rezumat- Ce se întâmplă în episodul 35 din Nehir, difuzat marți, 12 octombrie 2021 Promo VIDEO

Nehir, luni și marți la Kanal D

Serialul Nehir este difuzat luni și marți, de la ora 22:30, la Kanal D și Live Stream Online, pe site-ul kanald.ro. Nehir rulează după o altă producție turcă de succes, "Doctorul Minune", difuzată de la ora 20:00.

Nehir prezintă povestea lui Nehir Aksu (Biran Damla Yılmaz), o brunetă superbă cu un trecut tulburător. Nehir a crescut la casa de copii, fiind abandonată de ambii părinți pe când era foarte mică. 

De o frumusețe răpitoare, Nehir decide să își construiască un prezent și un viitor luminoase, dacă în privința trecutului nu mai poate face nimic.

Dornică de a se realiza financiar, Nehir începe să înșele bărbați, la îndemnul lui Zerrin (Sumru Yavrucuk). Ea se căsătorește cu aceștia pentru a le lua o parte din avere la divorț. "Afacerea" funcționează la început, după care apar problemele.

Atunci când îl cunoaște pe Nazîm Guney (Feyyaz Duman) și se îndrăgostește de acesta, Nehir vrea să părăsească de tot această viață infracțională și să aibă un mariaj fericit cu omul pe care îl iubește și cu care face un copil. Totul se schimbă atunci când Nazîm ajunge în închisoare, iar Nehir nu e alături de el...

Urmărește Nehir în fiecare luni și marți la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro!

Citeste si: Program TV Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română- Episodul 35, marți, 12 octombrie 2021- VIDEO

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Nehir ep 35 rezumat - Ce se întâmplă în episodul 35 din Nehir, difuzat marți, 12 octombrie 2021 Promo VIDEO

China dă o mare lovitură: Xi Jinping anunță că au intrat în cursă directă cu SUA

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Program TV Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română - Episodul 34, luni, 11 octombrie 2021 - VIDEO Nehir îi spune lui Nazîm că e însărcinată cu el!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies