Program TV Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română - Episodul 34, luni, 11 octombrie 2021 - VIDEO Nehir îi spune lui Nazîm că e însărcinată cu el!

Author: Bogdan Stanescu
Actualizat: 03 aug 2022, 23:05

Nehir îl lasă mască pe Nazîm

Sursa: captura Kanal D

Nehir îi dă o veste bombă lui Nazîm, și anume că e însărcinată cu el. Urmăriți episodul 34 din Nehir și Live Video Online, pe kanald.ro.

Un episod care te va ține cu sufletul la gură din "Nehir" (original "Baraj"), cel cu numărul 34, este difuzat în această seară de postul tău preferat, Kanal D!

Protagonista serialului, Nehir Aksu (Biran Damla Yilmaz), mărturisește că este însărcinată cu Nazîm, cu care are deja un băiețel, pe Mert. Afirmația bombă o face Nehir în timpul unei discuții în contradictoriu cu Bahar (Gizem Karaca), actuala soție a lui Nazîm, care este și ea însărcinată.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Nehir” pe Kanal D

"Și-așa sunt însărcinată. Nu mă cert cu tine", îi spune Bahar lui Nehir.

"Și ce dacă ești însărcinată? Și eu sunt însărcinată! Sunt însărcinată cu tine, Nazîm", spune Nehir, spre stupefacția atât a lui Bahar, cât și a lui Nazîm, care asista la discuție.

Nehir și Nazîm au discuții și legate de custodia lui Mert.

Nehir apare la ușa lui Nazîm cu Tarîk, cu care se află acum din nou în relații bune. "Dacă părăsesc casa îmi cedezi custodia lui Mert?", îi spune Nehir lui Nazîm.

Tarîk e speriat că el și Zehra ar putea fi arestați pentru uciderea soțului Zehrei. Zehra însă va leșina atunci când va apărea soțul ei, pe care îl credea mort. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ce se mai întâmplă în episodul cu numărul 34 din Nehir aflați doar urmărind producția. Nehir poate fi urmărit atât la TV, la Kanal D, cât și Live Video Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop. Nehir este difuzat în zilele de luni și marți, de la ora 22:30, după o altă producție turcă de succes, "Doctorul minune".

Citeste si: Program TV Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română- Episodul 33, sezonul 1, marți, 5 octombrie 2021- VIDEO

Nehir, povestea unei tinere cu trecut tulburător

Serialul Nehir prezintă povestea unei tinere încercate greu de soartă, Nehir Aksu (Biran Damla Yilmaz). Nehir a crescut la orfelinat, după ce a fost abandonată în fragedă pruncie de către ambii părinți, iar la maturitate, ajunsă o tânără superbă, decide să își construiască un prezent și un viitor cu totul altfel față de copilărie.

Nehir o cunoaște pe Zerrin (Sumru Yavrucuk), care devine un mentor pentru ea. Zerrin îi arată lui Nehir un drum infracțional, dar ulterior, după ce se îndrăgostește de Nazîm, Nehir renunță la această viață.

Citeste si: Nehir, lovitura teribila pentru Bahar! Tanara ii da o veste neasteptata lui Nazim! Aflati ce se va intampla luni si marti, in serialul "Nehir", de la ora 22:30, la Kanal D!