PROGRAM TV Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities" vineri, 5 noiembrie 2021 - VIDEO Maurice Munteanu părăsește platoul!

,
Maurice Munteanu

Maurice Munteanu pleacă din platou!

[Sursa foto: captura Kanal D]

Maurice Munteanu se enervează și părăsește platoul astăzi la "Bravo, ai stil! Celebrities". Urmărește emisiunea și Live Stream Online, pe kanald.ro.


In articol:

Anda Adam îl scoate din sărite pe Maurice Munteanu, iar juratul părăsește platoul, pentru prima oară în 7 sezoane de "Bravo, ai stil", lucru remarcat de Raluca Bădulescu.

"Nimeni în 7 sezoane nu l-a scos pe Maurice din platou, asta înseamnă că s-a întrecut măsura", spune Raluca Bădulescu.

Vezi Video Online "Bravo, ai stil! Celebrities" pe Kanal D

Maurice Munteanu și Anda Adam au avut un schimb dur de replici și în emisiunea precedentă.

"Aș vrea să fii foarte atentă, cu mine nu-ți merge, eu nu sunt concurentă", i-a spus joi Maurice Andei Adam.

"N-am să permit nimănui să mă jignească, nici măcar unui jurat", spunea, în culise, Anda Adam.

Disputa dintre Anda Adam și Maurice Munteanu se intensifică în emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" de vineri, iar duelul îl puteți vedea urmărind emisiunea, de la ora 22:30, Live la TV, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Anda Adam

Anda Adam

[Sursa foto: captura Kanal D]

Citeste si: Maurice Munteanu, scos din minți de Anda Adam. Juratul s-a ridicat de pe scaun: "Cu mine nu-ți merge!" Cu ce l-a înfuriat artista

Ce schimb de replici au Anda Adam și Maurice Munteanu

"În momentul când trebuie să îmi aleg o ținută și să vin în acest platou, am o problemă", spune concurenta.

"De ce le iei personal?", îi spune Raluca Bădulescu Andei Adam, referindu-se la observațiile pe care i le fac jurații concurentei.

"Eu ți-am explicat, ai spus că asculți, dar nu asculț i nimic", îi spune Maurice Munteanu Andei Adam.

"Explicațiile tale nu sunt coerente!", îi răspunde concurenta juratului, moment în care acesta, scos din sărite, părăsește platoul.

Vor fi și momente amuzante în emisiunea de vineri "Bravo, ai stil! Celebrities", care se anunță foarte interesantă din toate punctele de vedere.

Ilinca Vandici dansează cu jurații

Ilinca Vandici dansează cu jurații și cu Victor Slav

[Sursa foto: captura Kanal D]

Una dintre concurente îi va spune, îndrăzneț, lui Victor Slav că în buzunar ar putea încăpea numărul lui de telefon, scris pe o bucată de carton.

Totodată, Viviana Sposub va avea de rostit 3 lucruri pe care o femeie le poate conduce. "Mașina, bărbatul și... lumea!", va răspunde ea, moment în care Ilinca Vandici va exclama: "Îmi place cum gândești, Viviana!".

Ilinca Vandici va avea un moment în care va dansa cu doi dintre jurați, cu Raluca Bădulescu și Tibi Clenci și cu Victor Slav.

Citeste si: Adevărul despre stiliștii lui Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities. Raluca Dumitru aruncă bomba despre concurentă

 

Citește-ne pe

Citește și:

Viviana Sposub, adevărul despre relația cu Ionuț Rusu și de ce s-a despărțit de el și cum a ajuns să nu își mai vorbească cu Ruxi: "Eram toți în vacanta, mi-a greșit cu...

Scene ULUITOARE în avion - A refuzat să poarte masca, şi-a dat pantalonii jos, iar acum riscă acum 20 de ani de închisoare

Armata Romana cauta voluntari care la nevoie pot fi trimisi la razboi. Ce salarii ofera si care sunt criteriile de recrutare

Maurice Munteanu, atac la adresa stiliștilor care le îmbracă pe concurentele de la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce a spus despre Ruxi întrece orice imaginație

Adevărul despre stiliștii lui Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities. Raluca Dumitru aruncă bomba despre concurentă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies