Maurice Munteanu, atac la adresa stiliștilor care le îmbracă pe concurentele de la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce a spus despre Ruxi întrece orice imaginație

,

Maurice Munteanu a facut cateve aluzii despre stilistii care le ajuta pe concurentele de la Bravo, ai stil! Celebrities.


In articol:

Ruxi este de departe concurenta care reușește să le smulgă juraților Bravo, ai stil! Celebrities cele mai multe steluțe și aproape de la ediție la edite, styling-urile blogeritei sunt și mai bune motiv de dispute în culise și chiar pe podiumul competiției.

Multe dintre concurente nu cred o iota din ce spune Ruxi că nu este sub nicio forma ajutata de către stiliști sau cunoștinte pe care ea le are.

Citeste si: Adevărul despre stiliștii lui Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities. Raluca Dumitru aruncă bomba despre concurentă

Maurice Munteanu, mesaj cu subinteles pentru stilistii care le ajuta pe concurentele Bravo, ai stil! Celebrities

După ce concurenta explica faptul că ceea ce face la Bravo, ai stil! Celebrities are legătură cu mult mai multe referințe din toate domeniile și nu tine neapărat de faptul cum să pui o haina pe tine, Viviana, fosta ei amica, o aproba și recunoaște că Ruxi știe să facă trimiteri și din alte domenii către zona fashion, susține totuși că exista un strop de ajutor stilistic în ținutele pe care le face, moment în care Maurice Munteanu intervine.

"Am avut o prietena, Laura, fix că tine și toate lucrurile acestea se regasec, Opulenta, în tot felul de trimiteri pe care tu le faci, în tot felul de referințe care nu au legătură cu moda cum ar fi alegerea unei piese muzicale, intuirea unei anume coafuri pentru că ținută asta poate fi ruinata ușor cu bucle. Exista o serie de lucruri car einttegesc produsul finit pe care îl propui care au legătură cu produsul pe care îl expui.

Ar mai fi o problema și nu vreau să jignesc pe nimeni. Foarte mulți dintre stiliștii care activează pe aceasta scena, nu cunosc aceste referințe. E cea mai buna ținută din platou!"

Citeste si: Reacție fără precedent la Bravo, ai stil! Celebrities. Maurice Munteanu părăsește platoul plin de nervi: "Nimeni nu l-a scos din emisiune timp de 7 sezoane!

Ruxi, mesaj pe Instagram pentru cei care cred ca are stilisti

La câteva ore după acest elogiu adus capacității concurentei de a se evidenția stilistic, Ruxi a făcut câteva comentarii pe pagina ei de Instagram: "V-am spus că cei inteligenți se prind. Observa țoață creația. Am învățat să fac totul singura când vine vorba de creație!"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Superstiţii de Sfinţii Constantin şi Elena. Ce e interzis să faci pe 21 mai, cum atragi belşugul

Reacție fără precedent la Bravo, ai stil! Celebrities. Maurice Munteanu părăsește platoul plin de nervi: "Nimeni nu l-a scos din emisiune timp de 7 sezoane!

Trafic intens: Timp de aşteptare de 840 de minute pentru camioane, la PTF Siret

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Maurice Munteanu, scos din minți de Anda Adam. Juratul s-a ridicat de pe scaun: "Cu mine nu-ți merge!" Cu ce l-a înfuriat artista

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies