Program TV Nehir. Vezi online serialul „Nehir” - Episodul 50, luni, 6 decembrie 2021- VIDEO. Nazîm află adevărul despre Tarîk!

,
Nazîm și Tarîk

Nazîm își pierde cumpătul când află ce i-a făcut Tarîk!

[Sursa foto: captura Kanal D]

Episodul 50 din "Nehir", difuzat astăzi, este dramatic. Urmărește-l și Live Stream Online, pe kanald.ro.


In articol:

Nazîm află că nu l-a ucis pe Halil, ci că cel care l-a omorât e Tarîk.

Nazîm, desigur, merge la Tarîk să îi ceară explicații și e cu greu oprit să nu îi facă ceva rău acestuia.

"Mi-ai distrus viața! Mi-ai luat 5 ani din viață, te omor!", îi strigă Nazîm lui Tarîk în timp ce îi ține mâinile în gât.

Nazîm și Tarîk

Nazîm, cu greu oprit să îi facă ceva rău lui Tarîk!

[Sursa foto: captura Kanal D]

Vezi Video Online subtitrat serialul „Nehir” pe Kanal D

Tarîk scapă cu greu de Nazîm după ce acesta află adevărul despre el, iar ulterior o amenință pe Bahar, cea cu care a complotat pentru ca Nazîm să intre în închisoare.

"O să mă omori?", îl întreabă Bahar. "Nu, ce o să-ți fac o să fie mai rău decât să te omor", îi răspunde Tarîk.

Bahar află ulterior că cea care pretinde că e sora ei nu este, de fapt, sora ei și află ce s-a întâmplat cu adevărata ei soră.

Episodul 50 din "Nehir" e difuzat în această seară, de la ora 22:30 și poate fi urmărit atât Live, la TV, cât și Live Stream Online, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop. 

Tarîk și Bahar

Tarîk o amenință pe Bahar

[Sursa foto: captura Kanal D]

Citeste si: Program TV Vezi online serialul "Nehir"- Episodul 47, marți, 23 noiembrie 2021- VIDEO

Nehir, luni și marți la Kanal D

Serialul turcesc Nehir (titlul original: "Baraj") e difuzat în zilele de luni și marți la Kanal D, de la ora 22:30, după "Doctorul Minune".

Serialul prezintă povestea lui Nehir Aksu ( Biran Damla Yılmaz), o tânără superbă, cu un trecut tulburător.

Nehir a fost abandonată de părinți încă din fragedă pruncie, ea crescând la orfelinat.

Nehir o cunoaște pe Zerrin (Sumru Yavrucuk), o blondă experimentată, care îi devine mentor. Cu complicitatea lui Zerrin, Nehir înșală doi bărbați, cu care se mărită pentru a le lua o parte din avere. "Afacerea" respectivă iese, dar aceștia află și pleacă în căutarea lui Nehir și a lui Zerrin. Aceștia vor, în schimbul sumelor de bani pierdute, să devină parteneri ai "afacerii".

Lucrurile se complică ulterior, atât Nehir, cât și Nazîm ajung la un pas de moarte.

Despărțiți o lungă perioadă de timp, Nehir și Nazîm vor să fie fericiți împreună, mai ales că au un copil împreună, pe Mert.

Dacă vor reuși să treacă peste toate obstacolele și vor sfârși împreună, aflați doar urmărind" Nehir" luni și marți, de la ora 22:30!

Citeste si: Ies la iveală detalii teribile despre Tarik! Nazim își iese din minți! Aflați ce se va întâmpla între cei doi rivali, luni și marți, 6 și 7 decembrie, în serialul Nehir, de la ora 22:30, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ies la iveală detalii teribile despre Tarik! Nazim își iese din minți! Aflați ce se va întâmpla între cei doi rivali, luni și marți, 6 și 7 decembrie, în serialul Nehir, de la...

Fermele europene continuă să se închidă, avertismentul experților: Prețul cărnii de porc va crește dramatic

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Program TV Nehir. Vezi online serialul „Nehir” - Episodul 49, marți, 30 noiembrie 2021- VIDEO. Medicii luptă pentru a-i salva viața lui Nazim

Program TV Nehir. Vezi online serialul „Nehir” - Episodul 48, luni, 29 noiembrie 2021- VIDEO. Nehir, în fața unei alegeri dificile

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies