Ies la iveală detalii teribile despre Tarik! Nazim își iese din minți! Aflați ce se va întâmpla între cei doi rivali, luni și marți, 6 și 7 decembrie, în serialul Nehir, de la ora 22:30, la Kanal D!

,

Nazim descoperă un secret teribil despre Tarik și are de gând să îl facă să plătească pentru tot răul pricinuit lui și iubitei sale, Nehir.


In articol:

Îndrăgita producție turcească de excepție, Nehir (Baraj) a cucerit publicul din Turcia și din România încă de la primele episoade difuzate la Kanal D, în fiecare luni și marți, de la ora 22:30. Telespectatorii au fost fascinat de tulburătoarea poveste de viață a tinerei Nehir, care a crescut la un orfelinat și toată viață ei s-a chinuit să răzbească în societate și să ajungă o femeie responsabilă și apreciată.

Însă destinul i-a pregătit un drum sinuos în viață și a fost nevoită să înfrunte multe ostacole pentru a deveni o femeie influență așa cum visase cândva. Nici povestea să de dragoste cu Nazim, nu va fi lipsită de ghinion. Cei doi protagoniști vor lupta din răsputeri pentru a redeveni un cuplu.

Ies la iveală detalii teribile despre Tarik! Nazim își iese din minți!

Nazim reușește să scape cu viață în urmă transplantului de rinichi făcut datorită lui Nehir, care a acceptat să se mărite cu Tarik pentru că Bahar să îi doneze un rinichi. Între timp, Zahra, ajunsă la capătul puterilor, va merge să îi dezvăluie lui Nazim secretul terifiant al lui Tarik, despre uciderea lui Halil.

După ce află că și-a petrecut cinci ani în închisoare din cauza lui Tarik, Nazim are de gând să îl pedepsească crunt pe rivalul sau. Bărbatul vrea să-l ucidă pe Tarik, chiar sub privirile disperate ale lui Nehir, care va interveni între cei doi pentru a împiedică producerea unei tragedii.

Citeste si: EA este iubita lui Tarik din serialul "Nehir", in viata reala! Iata ce femeie superba iubeste carismaticul actor Burak Yoruk!

În cele din urmă Nazim o ascultă pe Nehir și se retrage însă nu va renunta la pedepsirea lui Tarik. Pe de altă parte, Tarik o va pune la punct pe Zahra, fosta să amanta pentru că i-a dezvăluit adevărul lui Nazim.

Și totodată Tarik are de gând să o facă să sufere și pe Bahar, care nu l-a ascultat și nu s-a ținut de promisiuni pentru a respectă planul lor secret. Bărbatul îi va spune că îi va pregăti o pedeapsa mult mai aprigă decât moartea.
Aflați ce se va întâmplă cu Nazim și Nehir, luni și marți, 6 și 7 decembrie, în serialul Nehir, de la ora 22:30, la Kanal D!

Citeste si: Nazim se zbate între viață și moarte! Aflați cum va reacționa Nehir și ce se va întâmpla luni și marți, 29 și 30 noiembrie, în serialul Nehir, de la ora 22:30, la Kanal D!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

SPECIAL | Povestea Smarandei Brăescu, femeia fantastică a României

Nazim se zbate între viață și moarte! Aflați cum va reacționa Nehir și ce se va întâmpla luni și marți, 29 și 30 noiembrie, în serialul Nehir, de la ora 22:30, la Kanal D!

Începe nebunia - CDC-ul din SUA declară alertă. OMS se reunește de urgență, din cauza virusului variola maimuței

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

EA este iubita lui Tarik din serialul "Nehir", in viata reala! Iata ce femeie superba iubeste carismaticul actor Burak Yoruk!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies