PROGRAM TV Live Stream Online „Bravo, ai stil! Celebrities” - Ediția de vineri, 26 noiembrie - VIDEO. Ruxi și Viviana Sposub, un nou conflict: „Mă și enervezi acum!”

,
bravo ai stil 26 noiembrie 2021

Ruxi și Viviana Sposub în platoul Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cea mai nouă ediție "Bravo, ai stil! Celebrities" va fi difuzată la Kanal D, de la ora 22:30. Poți urmări emisiunea și Live Video Online pe https://www.kanald.ro/live.html.


In articol:

Vineri, spiritele se încing din nou în platoul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. Vechile conflicte se reaprind, iar Ruxi și Viviana Sposub vor ajunge din nou să își spună replici acide. 

Vezi Online Video emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" Live pe Kanal D

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” își propune să le scoată pe concurente din zona de confort, astfel că în fiecare ediție, vedetele au parte de noi provocări. În sezonul cu numărul 7 al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, cei trei jurați au așteptări mari de la concurente, dorind ca acestea să își depășească limitele cu fiecare ediție și să vină în fața lor cu ținute spectaculoase, demne de o competiție în care stilul este cuvântul de ordine. 

„Bravo, ai stil! Celebrities” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D, show-ul stilistic fiind difuzat în serile de miercuri, joi și vineri, de la ora 22:30, iar sâmbăta, de la 22:00. Emisiunea poate fi urmărită atât la TV, cât și online, doar accesând de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil  https://www.kanald.ro/live.html.    

Citeste si: Cine este Viviana Sposub, noua concurenta de la Bravo, ai stil! 2021

Ediție incendiară „Bravo, ai stil! Celebrities”. Replici acide și noi conflicte în ediția de vineri a emisiunii 

Conflictele sunt nelipsite de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. De cele mai multe ori, între concurente apar mici tensiuni care sunt alimentate de stresul asociat competiției stilistice. Sunt cunoscute divergențele dintre anumite concurente, în special discuțiile în contradictoriu dintre Ruxi și Viviana Sposub. Cele două nu ratează nicio ocazie să se atace reciproc, lucru care se va întâmpla și în ediția de vineri a emisiunii. 

Ruxi va spune că, în ediția de vineri, nu consideră că există vreo concurentă care să se ridice la nivelul ei din punct de vedere stilistic. Mai mult, concurenta va sugera că sunt în platou persoane care continuă să mintă. Enervată la culme, Viviana Sposub va reacționa dur.

„Cine a mințit, băi, Ruxi? Mă și enervezi acum. Cine a mințit?”, va spune Viviana Sposub.

Cum se va termina conflictul dintre cele două, dar și ce părere vor avea jurații despre ținutele concurentelor poți vedea urmărind ediția de vineri a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la ora 22:30, la Kanal D.

Citeste si: MOTIVUL real al destrămării LikeOne. Abia acum s-a aflat de ce Ruxi Opulenta și Creața au luat-o pe drumuri separate

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ruxi, 5 pe linie în Gala Candyland la Bravo, ai stil! Celebrities. Maurice Munteanu a răbufnit: "Nu ținem pe nimeni în brațe, nu mă interesează cine este Ruxi Opulență!"

Director medical al Spitalului Colentina anunță un număr mare de cadre medicale infectate: Nu aş descrie situaţia ca fiind una rea, era aşteptată

Veste bună pentru pensionari, îi aşteaptă o nouă majorare. Anunţul făcut de Lia Olguţa Vasilescu

Puțini știu acest lucru despre ea. Drama care i-a marcat viața lui Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce a pățit concurenta la 13 ani?

Premieră la Bravo, ai stil! Celebrities. Nicoleta Dragne a recunoscut cine a stat în spatele ținutei pe care a purtat-o și cu care a luat trei steluțe

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies