Premieră la Bravo, ai stil! Celebrities. Nicoleta Dragne a recunoscut cine a stat în spatele ținutei pe care a purtat-o și cu care a luat trei steluțe

,
Ruxi a ajutat-o cu tinuta pe Nicoleta Dragne

Nicoleta Dragne, ajutata de Ruxi la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nicoleta Dragne a defilat inr-o tinuta extrem de rafinata cu piese foarte bine alese si gandite din punct de vedere stilistic.


In articol:

Nicoleta Dragne a avut una din cele mai rafinate ținute din aceasta ediție Bravo, ai stil! Celebrities și una din cele mai bune de până acum din competiție.

După ce jurații au analizat fiecare detaliu și au zărit mici detalii care ar fi putut duse și la alt nivel, concurenta a recunoscut cine este "vinovat" de tot styling-ul afișat în competiția Bravo, ai stil! Celebrities și s-a întors spre nimeni alta decât Ruxi.

Ruxi, "vinovata" de tinuta Nicoletei Dragne la Bravo, ai stil! Celebrities

Cele doua au complotat în legătură cu ținută Nicoletei chiar la ea în sufragerie uitandu-se la Bravo, ai stil! Celebrities. Mai mult, cea care a remarcat că este amprenta lui Ruxi în styling-ul Nicoletei este însăși Raluca Dumitru care a sesizat că piesele sunt cam pe gustul concurentei.

Nicoleta Dragne, stilist in persoana lui Ruxi

Nicoleta Dragne, tinuta de cinci stelute cu ajutorul lui Ruxi

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nicoleta Dragne: "Mă bucur foarte mult că am luat trei steluțe, însă mă bucur mai mult pentru ea. N-am cum să i le dau că i le-aș da. Mă bucur că a putut să arate că est eintr-adevăr creativa și nu m-a îmbrăcat altcineva, m-a îmbrăcat Ruxi aseară la 12 noaptea la mine în sufragerie.

Eu eram fiarta pe emisiune să nu vorbesc aiurea astăzi și ea era că o mămică cu lucrurile după mine.

Ruxi: "M-a sunat la 12 noaptea și mi-a zis:bai, vino să faci o ținută că m-am enervat pe astea. Ai haine pe acasă? Fac un pachet și vin."

Reactia Vivianei Sposub dupa ce a aflat ca Ruxi a imbracat-o pe Nicoleta Dragne

Viviana Sposub:"Na, știm prea bine că mai avem o alianță aici în platou, una săracă, formata doar din doua persoane. Na, se susțin, le urez succes, multe steluțe, multe ținute bune și multe nopți petrecute la Nicoleta în sufragerie." Jurații au aplaudat faptul că Ruxi și-a dovedit încă o data abilitățile stilistice și chiar pentru colega ei din platoul Bravo, ai stil! Celebrities.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a aflat Viviana Sposub de scandalul uriaș din online în care este implicat iubitul ei, George Burcea

VITEZA LUMINII Moderna bagă în TESTE vaccinul anti-Omicron

Ce s-a ales de fiica Adrianei Iliescu. Eliza a împlinit 17 ani! Este o adevărată domnișoară

Florin Zamfirescu sare în apărarea lui George Burcea! Ce spune celebrul actor despre derapajul colegului de breaslă din mediul online

Program TV Fiica ambasadorului. Vezi online episodul 11, subtitrat în limba română VIDEO. Halise, la un pas de moarte

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies