Cum a aflat Viviana Sposub de scandalul uriaș din online în care este implicat iubitul ei, George Burcea

,

Viviana Sposub a avut prima reactie in mediul online despre gestul lui George Burcea cu privire la instigarea la violenta domestica.


In articol:

Viviana Sposub, concurenta la Bravo, ai stil! Celebrities a facut in urma cu o zi prima declaratie despre ce s-a intamplat cu afirmatiile facute de iubitul ei, George Burcea in live-ul de pe Instagram.

Mai mult, frumoasa concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities, a declarat ca nu a reactionat mai devreme deoarece se afla in timpul filmarilor si nu avea acces la telefon si chiar si asa voia sa isi ia ceva ragaz pentru a se putea concentra si a scrie cateva randuri in legatura cu acest subiect atat de spinos si sensibil.

Citeste si: Premieră la Bravo, ai stil! Celebrities. Nicoleta Dragne a recunoscut cine a stat în spatele ținutei pe care a purtat-o și cu care a luat trei steluțe

George Burcea

George Burcea, copilărie de coșmar

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Florin Zamfirescu sare în apărarea lui George Burcea! Ce spune celebrul actor despre derapajul colegului de breaslă din mediul online

Cum a aflat Viviana Sposub de scandalul in care a fost implicat George Burcea in mediul online dupa ce a instigat la violenta domestica

„Încerc să îmi adun gândurile și se expune cât mai clar opinia pe care o am în legătură cu ce se întâmplă de 24 de ore încoace…

De dimineață și până acum am fost la filmări având acces la telefon din cauza formatului emisiunii așa că reacția mea a întârziat să apară.

Având în vedere gravitatea situației, nu am dorit să scriu un mesaj special în pauzele de la filmări.  George este partenerul și sprijinul meu constant de peste un an de zile, dar îmi doresc să tratez situația aceasta cât de obiectiv pot eu. Mentalitatea expusă în acel live nu mă caracterizează absolut deloc. Acele remarci nu ar trebui folosite în niciun context vreodată.

George Burcea
George a răbufnit atunci când și-a amintit despre problemele pe care le-a avut în viață.

Viviana Sposub, primele declaratii despre gestul necontrolat al iubitului ei

Citeste si: Ilinca Vandici, anunțul momentului despre Mădălina Pamfile la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce s-a întâmplat cu concurenta?

Pot înțelege o reacție nervoasă cauzată de hate-ul pe care-l primește constant de doi ani, dar asta nu justifică felul în care a vorbit despre o reală problema cu care femeile se confruntă.

Deși George militează pentru lupta împotriva violenței domestice de foarte mult timp, greșeala pe care a făcut o contribuie tocmai la normalizarea bătăilor pentru anumite femei „care merită”. Nimeni nu merită să fie agresat indiferent de context. Am fost părtașa la tot procesul lui de vindecare a traumelor din trecut, iar scrierea acestei cărți a constituit o etapă importantă. Știu toate poveștile lui de viață, mi le-a povestit plângând și tocmai de aceea am fost surprinsă de afirmațiile făcute de el pe live."

 

Citește-ne pe

Citește și:

Prima reacție a Vivianei Sposub după ce iubitul ei, George Burcea, a instigat la violență domestică: Ceea ce a făcut este greșit din orice unghi ai privi și va trage ponoasele!

Dosarul `Baza Cutezătorii`, la FINAL - ICCJ va stabili dacă elimină `CONSECINȚELE DEOSEBIT DE GRAVE` din fapta de ABUZ a ex-secretarului de stat Costoiu

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Cartea actorului George Burcea, retrasă de pe piață după gestul necontrolat în mediul online al iubitului Vivianei Sposub. Reacția dură a redactorului romanului!

Ce au de împărțit Amna și Raluca Dumitru la Bravo, ai stil! Celebrities. Detalii incendiare ies la iveală în această seară de la ora 22:30

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies