Program TV Live Stream Online „Bravo, ai stil! Celebrities” - Ediția de joi, 20 ianuarie 2022 - VIDEO. Maurice Munteanu reacționează: „Dacă ai ceva de spus, spune cu subiect și predicat”

,
bravo ai stil celebrities 20 ianuarie 2022

Maurice Munteanu, jurat la Bravo, ai stil! Celebrities 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” începe la Kanal D joi, 20 ianuarie 2022, de la ora 23:30. O poți urmări și online, pe kanald.ro.


In articol:

Presiunea de pe umerii concurentelor este din ce în ce mai mare, având în vedere că se apropie cu pași repezi marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7.

Astfel, pretențiile juraților au crescut, iar unele concurente par să nu mai facă față tensiunilor.

Raluca Dumitru și Adina Halas, în lacrimi la „Bravo, ai stil! Celebrities”  

În ediția de joi a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, jurații nu le vor menaja deloc pe concurentele rămase în competiție, având în vedere etapa în care au ajuns. Acum, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Tibi Clenci au așteptări mari de la concurente, astfel că nu pot trece cu vederea greșelile de stil.  

Comentariile juraților le vor face pe concurente să verse lacrimi amare în ediția „Bravo, ai stil! Celebrities” de joi, 20 ianuarie 2022. Se pare că Raluca Dumitru și Adina Halas fac față cu greu presiunii, astfel că vor izbucni în lacrimi în platoul emisiunii.

Adina Halas va spune că, de-a lungul competiției, jurații au trecut foarte multe lucruri cu vederea, afirmație care îl va face pe Maurice Munteanu să răbufnească.

„Ești o femeie matură, ești o femeie deșteaptă și dacă ai ceva de spus, spune cu subiect și predicat.(...) Este vina noastră pentru că am fost mult prea permisivi”, va spune Maurice Munteanu.

Dacă vor reuși concurentele să își stăpânească emoțiile, dar și cum vor comenta cei trei jurați ținutele din platoul emisiunii poți vedea urmărind ediția „Bravo, ai stil! Celebrities” de joi, 20 ianuarie 2022, difuzată la Kanal D începând cu ora 23:30.

Citeste si: Tibi Clenci a rămas fară cuvinte: "Ai primit vreo propunere amoroasă ciudată de la vreo domnișoară model?" Ce răspuns a dat juratul Bravo, ai stil! Celebrities

Vezi Online Video emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” Live pe Kanal D

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, show-ul dedicat modei și stilului, le provoacă pe vedetele din showbizul autohton să iasă din zona de confort și să își folosească imaginația pentru a aduce în fața telespectatorilor ținute pline de culoare, corecte din punct de vedere stilistic și care, evident, să iasă din anonimat. 

Sezonul 7 al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” este difuzat la Kanal D de miercuri până vineri, după serialul „Fiica ambasadorului” și sâmbăta, de la ora 20:00. Mai multe vedete se luptă pentru titlul de cea mai stilată femeie din România și pentru premiul cel mare.

Mai este foarte puțin până la marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”, emisiune care face parte din programul TV al postului Kanal D, astfel că lupta este tot mai strânsă, conflictele sunt la ordinea zilei, iar emoțiile concurentelor sunt din ce în ce mai mari. 

Citeste si: Raluca Dumitru, încolțită din toate părțile! Ruxi reacționează și o arată cu degetul pe Viviana Sposub: "A fost o împunsătură josnică!"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Fostă consilieră a lui Trump: Putin are un miros ciudat şi nu mănâncă la evenimente

Maurice Munteanu, lovitură de imagine! Cum arăta juratul Bravo, ai stil! Celebrities la bustul gol în 1996. Ți-l imaginai vreodată așa?

Variola maimuței: OMS avertizează autoritățile să ia 'măsuri intensive de sănătate publică'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Detaliul care a deosebit-o pe Viviana Sposub de restul concurentelor. A luat 5 pe linie pentru asta! Sutienul, piesa de rezistență a ținutei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies