PROGRAM TV Live Stream Online Bravo, ai stil! Celebrities 24 noiembrie 2021 VIDEO Scandal monstru între Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile: "Faci șantaje?"

,
Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile

Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile

[Sursa foto: captura Kanal D]

Nicoleta Dragne se ceartă cu Mădălina Pamfile. Urmărește Bravo, ai stil! Celebrities miercuri, 23 noiembrie 2021 la Kanal D și Live Stream Online pe kanald.ro!


In articol:

Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile vor avea un duel mai serios decât altele în ediția de diseară "Bravo, ai stil! Celebrities".

Cele două se vor contra puternic.

"Ai simțit să o faci pe Ioana răspunzătoare de frustrările tale, pe care le ai tu cu publicul de acasă? Vrei să pun vocalele pe care i le-ai dat Ioanei?", o întreabă Nicoleta Dragne pe Mădălina Pamfile.

"Acum faci șantaje sau ce?", îi răspunde Mădălina Pamfile Nicoletei Dragne. 

Vezi Video Online "Bravo, ai stil! Celebrities" pe Kanal D

Nu va fi singurul duel între concurente. Viviana Sposub și Ruxi au și ele ceva de împărțit.

"De ce ridici tonul, ești agitată sau ce?", se aude în timpul discuției dintre ele. 

Viviana Sposub și Ruxi Opulenta

Viviana Sposub și Ruxi Opulenta

[Sursa foto: captura Kanal D]

Concurentele vor dansa extrem de sexy, tema de astăzi ducând la imagini foarte provocatoare cu concurentele "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7. Anda Adam va fi printre protagoniste.

Urmărește "Bravo, ai stil! Celebrities" diseară, de la ora 22:30 LIVE la Kanal D sau Live Stream Online, pe kanald.ro,

accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html, de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.   

Anda Adam

Anda Adam, dans sexy

[Sursa foto: captura Kanal D]

Citeste si: Mădălina Pamfile, Bravo, ai stil! Celebrities: Află cine este Mădălina Pamfile, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

"Bravo, ai stil! Celebrities", de miercuri până duminică la Kanal D

Emisiunea-concurs de stil "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 e difuzată de miercuri până duminică de către Kanal D.

Dacă de miercuri până vineri inclusiv e transmisă de la ora 22:30, Gala "Bravo, ai stil! Celebrities", de sâmbătă, începe la ora 22:00 la Kanal D.

"Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 vine cu noutăți. Pe lângă noile concurente avem și un nou jurat, Tibi Clenci, și un colaborator permanent, Victor Slav, care oferă o steluță de miercuri până vineri și 2 puncte bonus în Gala de sâmbătă.

Victor s-a alăturat proiectului după ce a înlocuit-o temporar pe Ilinca Vandici câteva ediții. Aceasta a lipsit din pricina unor probleme de sănătate.

Voi ține cont de mai multe aspecte când notez concurentele: de postură, de ținută, de discuțiile din culise, de toată prezentarea din platoul emisiunii. Toate acestea se reflectă într-o steluță bonus în edițiile săptămânale. În Gale, voi avea două puncte bonus de oferit unei singure concurente sau le voi împărți pentru două concurente care mi-au atras atenția în sensul cel mai bun”, declara Victor Slav după ce s-a aflat că se va alătura permanent proiectului "Bravo, ai stil! Celebrities".

„Mă animă în permanență dorința de a cunoaște oamenii și de a scoate în evidență cele mai profunde trăiri ale lor, sunt inspirat de povești și de interacțiunea cu oamenii. Ca jurat la <Bravo, ai stil! Celebrities>, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi  îmbrățișeze și caracterul”, spunea Tibi Clenci după ce s-a alăturat proiectului "Bravo, ai stil".

Citeste si: PROGRAM TV Live Stream Online Bravo, ai stil! Celebrities vineri, 19 noiembrie 2021: Raluca Dumitru, în lacrimi! Ce se întâmplă cu vedeta

 

Citește-ne pe

Citește și:

Clipe de groază pentru Larisa Udilă. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!”și-a dus fiul la doctor, de urgență

Sănătatea devine O PROBLEMĂ: Austria anunță un studiu care arată că infectații care au comorbidități fac mai mulți anticorpi

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Cele mai bune ținute ale Mădălinei Pamfile la Bravo, ai stil! Celebrities

Mădălina Pamfile de la Bravo, ai stil! Celebrities, anunțul momentului pe Instagram

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies